0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Screenshot

ŠTA ĆE GROBARI REĆI NA OVO?: Legendarni trener Crvene zvezde otkrio – ‘Ne bih imao barijeru da sednem na klupu Partizana’

Objavljeno: 04.11.20 u 12:48

Srpski košarkaški stručnjak Svetislav Pešić nije više trener Barselone, pa je odlučio da napravi pauzu u trajanju od godinu dana.

Pešić je trenutno u Minhenu, gde uživa zajedno sa svojom porodicom. U razgovoru za ‘Sportski žurnal’ proslavljeni trener ističe da mu trenutno nije u planu da preuzme neki klub.

Poznato je da je KK Partizan trenutno u potrazi za novim trenerom, a da li postoji mogućnost da Pešić sedne na klupu crno-belih?

– U ovoj sezoni ne, već sam doneo odluku da neću da treniram nijedan klub, želim da vidim kako će se situacija sa pandemijom odvijati – rekao je Pešić.

PROČITAJTE JOŠ: ZA NJEGA PRIČAJU DA JE NOVI JOKIĆ: Naslednik centra Denvera MVP meseca u ABA ligi!

Bez obzira što je trenirao Crvenu zvezdu, Pešić ne bi imao barijeru da sedne na klupu Partizana.

Nisam o tome razmišljao, ali što bih imao barijeru… Mada, logičnije je da budem trener Pirota, tamo sam počeo. Iako je možda primerenije da u Srbiji držim klinike, seminare, predavanja, eventualno nekom budem pomoćni trener – kazao je Pešić i potom dodao:

– Još nisam doneo nikakvu odluku šta ću raditi u budućnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter