0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Sreda je dan za Ligu šampiona, ali i golove!

Objavljeno: 04.11.20 u 11:28

Ove srede nas očekuje nastavak duela 3. kola grupne faze Lige šampiona, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam tiket dana!

18.55 Istanbul – Mančester j.

Turci su među timovima koji još nisu postigli gol. Za njih je ovo preteška grupa, bez obzira na ambicije, i biće pravo čudo ako osvoje neki bod. Junajted ne sme da se kocka u konkurenciji Pari Sen Žermena i Lajpciga kome tek treba da gostuje. Ako ne pobedi u Istanbulu dovešće sebe u neprijatan položaj jer čeka PSŽ koji želi da mu se revanšitra za poraz u Parizu. Ovako ima dobru pol poziciju koju treba da iskoristi.

Predlog: 2&2+ (1.68)

18.55 Zenit – Lacio

Iako ima jakog sponzira Zenit se nalazi u veoma lošoj situaciji. Posebno ga boli poraz od Briža u Rusiji tak oda bi još jedna utakmica bez tri boda bila ravna katastrofi. Lacio je odoleo u Belgiji sa šarenolikom postavom i sigurmo će sada izvesti jači sastav pošto bi porazom sebi zakomplikovao situaciju. Moranje Rusa može biti velika prednost za Inzagijev tim u grupi gde se očekuje još puno preokreta i uzbuđenja.

Predlog: Xv3+ (1.30)

21.00 Barselona – Dinamo K.

Traljavo, bezidejno, ni nalik sebi. Tako igra Barselona, ali je ostvarila sve pobede i ne postavlja se pitanje plasmana u nokaut fazu. Ima sreću da joj je Juventus jedini ravnopravan takmac. Ukrajinci su ispustili 2:0 u Budimpešti, ali čekaju „Fradi” u Kijevu i trebalo bi da osvoje bar treće mesto. Umeli su, u vreme Ševčenka, da se poigravaju na Nou Kampu, ali došla su neka druga vremena.

Predlog: 1-1&D3+ (1.75)

21.00 Sevilja – Krasnodar

Muči se Sevilja, jedva je pobedila Ren, ali i dalje sve drži pod kontrolom jer u prva dva kola nije primila gol! Krasnodar vreba iz potaje, priželjkuje iznenađenje, ali će najvažniju utakmicu igrati protiv Rena na svom velelepnom stadionu. Španski predstavnik je majstor za mečeve u Ligi Evrope, veoma retko gubi, ima strpljenje i samopouzdanje. Ako „bikovi” postignu gol zakuvaće se situacija.

Predlog: I<II (1.95)

21.00 Lajpcig – PSŽ

Posle poraza 0:5 u Mančesteru teško će Nemci do nekog od prva dva mesta. Pošto i dalje imaju šansu jasno je da će se otvorenom igrom suprotstaviti favoritu koji je već kiksirao u Parizu protiv Junajteda i baš i nije u prilici da mnogo kalkuliše. Svakako je osnovni cilj da se ne doživi poraz, međutim, napad Parižana deluje izuzetno opasno bez obzira na na planirane izostanke Mbapea, Nejmara i Ikardija. Lajpcigu veliki problem predstavljaju povrede, a teško da Istanbul može da im ugrozi treću poziciju.

Predlog: 2&I1+&II1+ (3.60)

21.00 Briž – Borusija D.

Dobra i opasna situacija za Briž. Sa četiri boda su zadovoljni, mada su verovali da mogu da savladaju oslabljeni Lacio. Ćurak možeda se okrene. Ako izgube od „milionera” onda su u neugodnom položaju jer pitanje je gde mogu da trijumfuju, a duel sa Zenitom u Brižu možda bude direktna borba za treće mesto. Borusija ima mega potencijal, ne iskaže ga uvek, ali na Brejedlu može da igra na pobedu i sebi dobrano olakša posao.

Predlog: X2&3+ (2.00)

UKUPNA KVOTA 53.66 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemanja Matić i čelendž da trepne tačno na 6. sekundi! #NemanjaMatic #Matic #ManUtd #6secChallenge

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter