0
Evrokupovi

FOTO: Youtube screenshot

SENZACIJA U LIGI ŠAMPIONA: Reprezentativac Bosne i Hercegovine ‘presudio’ Mančesteru! U Rusiji pogodak poništen u nadoknadi vremena!

Objavljeno: 04.11.20 u 20:52

Veliko iznenađenje!

U okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona, odigrana su dva meča.

U Istanbula je ekipa Bašakšehira dočekala Mančester Junajted. Turci su napravili veliko iznenađenje i osvojili važna tri boda. Bivši fudbaler Čelsija i reprezentativac Senegala, doneo je prednost domaćoj ekipi. Demba Ba je u 13. minutu postigao pogodak nakon asistencije Edina Višće.

Član nacionalnog tima Bosne i Hercegovine duplirao je prednost Bašakšehira u 40. minutu. Višća je golom i asistencijom potvrdio epitet jednog od najboljih fudbalera u Superligi Turske.

U samom finišu prvog dela igre, Marsijal je postigao pogodak i smanjio na 2:1. 

U nastavku meča videli smo mnogo izmena u gostujućoj ekipi. Šef stručnog štaba Mančester Junajteda je napravio čak pet promena u timu  u periodu od 46. do 76. minuta igre. Do kraja meča rezultat se nije menjao. 

PROČITAJTE JOŠ: OGMROMNA BRUKA I SRAMOTA U CRNOJ GORI: Prekinuta fudbalska utakmica zbog transparenta koji je posvećen preminulom mitropolitu Amfilohiju! (VIDEO)

Zenit je u Rusiji dočekao Lacio. Od samog starta, pa do kraja meča, viđena je velika borba. Domaćin je poveo u 32. minutu kada je Jerohin savladao legendarnog Pepea Reinu.

Lacio je po svaku cenu želeo da izjednači rezultat. Na to se čekalo do 82. minuta meča. Tada je na asistenciju iskusnog Aćerbija, Felipe Kaisedo postigao pogodak.

Domaćin je uspeo da postigne pogodak u 93. minutu, ali je gol poništen nakon rekacije iz VAR sobe. Meč se završio rezultatom 1:1.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter