0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

REPREZENTATIVAC SRBIJE PONOVO ZATRESAO MREŽU: Važna pobeda Torina!

Objavljeno: 04.11.20 u 20:17

Ostvarena je prva pobeda u Serija A ove sezone!

Zaostali meč trećeg kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji završen je pobedom Torina. Gosti su savladili Đenovu rezultatom 1:2.

Saša Lukić je potvrdio da se nalazi u odličnoj formi. Reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Partizana postigao je pogodak u 10. minutu meča. Na prethodne četiri utakmice, Lukić je postigao tri gola, a na to dodao i jednu asistenciju.

PROČITAJTE JOŠ: FUDBALERI PSŽ-A DOŽIVELI PRAVU DRAMU PRED VEČERAŠNJI MEČ U LIGI ŠAMPIONA: Dok su ostali pretrnuli od straha, Kurzava se smejao i sve to snimao telefonom! (VIDEO)

Torino je nastavio  da kontroliše igru i u 26. minutu stigao do velike prednosti. Pelegrini je zatresao sopstvenu mrežu. 

Do kraja prvog dela igre rezultat se nije menjao. Pokušavala je Đenova na razne načine da ugrozi gol rivala u nastavku igre.

Dugo se čekalo na pogodak, a on je viđen tek u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Nakon asistencije Gorana Pandeva, Skamaka je zatresao mrežu i ublažio poraz domaće ekipe. 

FOTO: YouTube screenshot 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter