0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

OVOGA SU SE SVI U HUMSKOJ PLAŠILI: Posle Stojkovićevog, stigao novi pozitivan test na koronu: ‘Odmah je smešten u izolaciju’

Objavljeno: 04.11.20 u 10:09

Uoči utakmice sa Mačvom minulog vikenda Vladimir Stojković je vraćen sa stadiona zbog malaksalosti i povišene temperature.

Dan kasnije saopšteno je da je kapiten crno-belih pozitivan na korona virus, a potom su i svi ostali igrači podvrgnuti testriranju.

Sada su poznati i rezultati istog, te da je u klubu zabeležen još jedan slučaj Kovid 19 virusa, a u pitanju je vezista Milan Smiljanić.

On se oseća dobro i nema simptome, te je odmah je poslat u samoizolaciju, a povodom poslednjih informaciji oglasili su se iz Partizana.

PROČITAJTE JOŠ: LIGA ŠAMPIONA: AMSTERDAM SLAVI DUŠANA: Tadić je junak Kopljanika posle nove pobede – ‘U četiri popodne sam saznao da ću igrati’

– Posle PCR testiranja kojem je juče još jednom podvrgnut prvi tim FK Partizan, stručni štab i osoblje koje je u kontaktu sa njima, testovi su pokazali da imamo jednog Covid-19 pozitivnog igrača, Milana Lolu Smiljanića. On nema simptome Kovida 19, ali se i kao asimptomatski pacijent nalazi u izolaciji gde mu se prati stanje na dnevnom nivou, poručili su iz Humske i dodali:

– U toku sutrašnjeg dana klub će ponoviti testiranje grupe igrača koji su bili u posrednom ili neposrednom kontaktu sa Smiljanićem i Stojkovićem, dok će ujedno pratiti po protoklou mrežu kontakata pomenutih igrača. Na SC Partizan-Teleoptik se kao i poslednjih meseci, ali sada i u povećanom obimu, sprovode sve mere zaštite i prevencije o kojima smo juče obavestili javnost, stoji u poruci iz Humske.

FOTO: Miroslav Todorović/FK PartizanotS

Ono što je sigurno, njih dvojica se neće naći u sastavu za utakmicu ovog vikenda protvi Spartaka, a priliku da nastupe će imati sedam dana pošto dobiju negativan rezultat testa.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemanja Matić i čelendž da trepne tačno na 6. sekundi! #NemanjaMatic #Matic #ManUtd #6secChallenge

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter