0
U pripremi

OSTALO JE SAMO IME OD VELIKANA: ‘Sada smo us*ani’ – Radonjićev Marsej samo jedan poraz deli od toga postane najgori tim u istoriji LŠ!

Objavljeno: 04.11.20 u 14:47

Velikan iz Marseja u najelitnijem fudbalskom takmičenju ne može da se sastavi.

Nekada je važio za jednu od najvećih fudbalskih sila, pogotovo kada je taj tim u navali predvodio legendarni napadač Didijer Drogba.

Bez obzira što je Marsej uspeo ponovo da se plasira u Ligu šampiona, navijači francuskog velikana ipak i nešto očekuju od svojih miljenika.

PROČITAJTE JOŠ: UEFA JE MORALA HITNO DA REAGUJE: Monstruozna izjava koja je šokirala svet – Moramo da pobijemo sve Jermene, decu, žene, starce…

Međutim, Marsej i ove sezone u najelitnijem fudbalskom takmičenju važi za totalnog autsajdera.

Marsej je sinoć izgubio od Porta sa 3:0, što je 12. uzastopni poraz od francuskog tima u Ligi šampiona. Poslednji put Francuzi su slavili 2012. godine, protiv Intera (1:0) u prvom meču osmine finala.

Da biste bili us*ani u Ligi šampiona morate da se kvalifikujete u Ligu šampiona. Učinili smo to i sada smo us*ani – izjavio je trener Marseja, Andrea Viljaš-Boaš.

Klub sa Velodroma izjednačio je negativni rekord belgijskog Anderlehta od čak 12 uzastopnih poraza u elitnom takmičenju

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter