0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

AMSTERDAM SLAVI DUŠANA: Tadić je junak Kopljanika posle nove pobede – ‘U četiri popodne sam saznao da ću igrati’

Objavljeno: 04.11.20 u 09:19

Srpski inernaciolanac odigrao je još jednu odličnu partiju u dresu Ajaksa, a malo je nedostajalo da ne nastupi za svoj tim u meču trećeg kola Lige šampiona u Danskoj.

‘Desetka’ Kopljanika je u ponedeljak bila pozitivna na testu na korona virus, da bi sutradan, samo nekoliko sati pred utakmicu Mitjilendom saznao da je, ipak, negativan.

Naravno, to je značilo i da može da se nađe u postavi holandskog tima i golom i asistencijom doprinese pobedi od 2:1.

Nakon meča srpski internacionalac je istakao da ga je čitava ova, komplikovana situacija samo motivisala da odigra još bolje.

PROČITAJTE JOŠ: LIGA ŠAMPIONA: Bajern gubio, pa se naljutio! Bavarci u finišu demolirali Salzburg i došli do novog trijumfa! (VIDEO)

– U četiri popodne sam saznao da ću igrati. Sve to je bila dodatna motivacija za mene. Profesionalci smo i moramo uvek da budemo spremni, rekao je Tadić i dodao:

– Bio je težak meč, sličan onom sa Atalantom. Završilo se dobro, ali analiziraćemo da bi bilo još bolje. Tri boda su najvažnija“.

Ovo je Tadiću drugi gol u Ligi šampiona, a njegov Ajaks je sada na deobi drugog mesta sa Atalantom i ima četiri boda. Prvi je Liverpul sa devet, a poslednji Mitjilend, koji je bez bodova.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemanja Matić i čelendž da trepne tačno na 6. sekundi! #NemanjaMatic #Matic #ManUtd #6secChallenge

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter