0
Fudbal

SOCCER TIKET DANA: Ovog utorka nas očekuju sjajne utakmice Lige šampiona, a mi smo vam spremili dobitnu kombinaciju!

Objavljeno: 03.11.20 u 11:05

Ovog utorka nas očekuju utakmice grupne faze Lige šampiona, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam tiket dana!

Utorak
18.55 Lokomotiva – Atletiko

Ostao je žal u redovima Lokomotive posle poraza u meču sa Bajernom, a već sledi još „tvrđe” iskušenje. Zna se kako igra Atletiko, a ni „železničari” nisu ništa neugodniji tako da će sudija imati pune ruke posla. Nikolić želi da nadmudri Simeonea, pošto je ruski predstavnik i dalje u igri. Za to će mu biti neophodna sreća, čvrsta igra na svim delovima terena i bar jedna lopta u Oblakovoj mreži.

Predlog: X2&0-3 (1.50)

18.55 Šahtjor – Borusija M.

Šahtjor, iako ima četiri boda. nema razlog da kalkuliše. Sa Interom je bio oprezan i to mu se isplatilo, a sada treba da napadne svim silama i još jendom pobedom stavi Inter i Real u veliku dilemu. U prednosti je jer se igrači ne umaraju na domaćem planu za razliku od Nemaca koji u Bundesligi imaju ogormna iskušenja i zamor materijala. Borusija je na dve prethodne utakmice propustila svoje šanse.

Predlog: 1&3+ (4.40)

21.00 Atalanta – Liverpul

Utakmica bi trebalo da bude zanimljiva jer oba tima gaje napadački stil igre. Liveprul još ne zapinje u LŠ, oprezniji su zbog povrede Van Dajka jer odbrana nije na željenom nivou dok Atalanta ume da zakaže kao protiv Ajaksa. Možda može da ide na bod, a onda sve karte baci na gostovanje u Amsterdamu. Prošle sezone sve je nadoknadila na tri poslednje utakmice, ali ne mora uvek da im se posreći. Ako Klop izmiksuje tim eto prilike i da pobede.

Predlog: GG (1.35)

21.00 Mitjiland – Ajaks

Mogao je Ajaks da pobedi u Bergamu, a sad mora. Nesrećan poraz od Liveprula Tadić i drugovi nisu materijalizovali na Apeninima gde su ispustili 2:0. Teoretski sve ekipe treba da pobede Dance u oba susreta. Ko to ne uspe nema čemu dobrom da se nada. Ipak, utešna nagrada za „kopljanike” može biti treće mesto u grupi i Liga Evrope. „Vukovi” uvek igraju maksimalno požrtvovano i odgovorno pa šta im Bog da. Gosti su desetkovani zbog koronavirusa.

Predlog: 2&I<II (3.90)

Salcburg – Bajern

„Bikovi“ će napasti Bajern jer nemaju šta da izgube, a drugačije ne umeju da igraju. Ekipa koja je pobrala sve simpatije pošto gaji stil koji vraća veru u fudbal. Mogu da izgube, kao u Madidu, ali sigurno će namučiti Bavarce. Bajern sigurno želi da nastavi nisku pobeda, a do njih dolazi i kada ne blistao kao nedavno u Moskvi. Uvek se pojavi neki tajni Flikov adut, ali Levandovski baš i nema svoj dan, mada je to zaista retkost.

Predlog: I2+&4+ (2.05)

21.00 Real Madrid – Inter

Real se na volšeban način izvukao u Menhengladbahu, ali to je samo početak golgote koja sledi u dve utakmice sa Interom koji je takođe u poslednjem minutu izbegao poraz od Borusije. Italijani su u prednosti, odgovara im i nerešen rezultat, ali onda moraju da budu skoncentrisani u Milanu jer Šahtjor je pobedom u Madridu napravio pometnju u ovoj grupi. Jasno je da Madriđani imaju problema u igri, a Inter je totalno bezopasan ukoliko Lukaku nije raspoložen.

Predlog: 2-4 (1.53)

UKUPNA KVOTA 108.99 – KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCER BET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter