1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OSIM SJAJNIH LOPTI, KANGA ‘DELI’ I MODNE SAVETE: Gabonac ‘obukao’ mladog Erakovića, njegov stajling je potpuni hit! (FOTO)

Objavljeno: 03.11.20 u 12:47

Izgleda da mu je Kanga stilista.

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Gelor Kanga, osim po svojim fudbalskim kvalitetima, poznat je i po ekscentričnim modnim izletima.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATO JE KAKO JE DOŠLO DO ČUVENOG NADIMKA: Dejan Stanković je objasnio zbog čega od igrača traži da ga zovu ‘Mister’!

Kako stvari stoje, izgleda da je njegovim stopama krenuo i biser crveno-belih, Strahinja Eraković.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija na kojoj se vidi mladi Eraković u skroz neobičnom kompletu, koji je upotpunjen šljaštećim patikama.

FOTO: Twitter/out of context zvezda

Ova fotografija je doslovno zapalila društvene mreže, a mnogi navijači se pitaju da li je mladog štopera upravo obukao Kanga.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Mene interesuje da mi navedete bar jednu od th „sjajnih lopti“ koe je uputio Kanga saigracima? On je upravo poznat po veoma nepreciznim dodavanjima, cime vesto pravi kontre za protivnika, a sam se ne potrudi da oduzme loptu nazad. Istice se i nerezonskim sutevima preko gola. Otkad je dosao nazad nisam video nijednu korisnu loptu od njega i bas bi me znaimalo da navedete bar jedan slucaj. Ne racunam kad doda saigracu na 3m od njega.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter