0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

NIKO NEĆE DA SEDNE NA KLUPU PARTIZANA: Ljubimac Grobara odbio crno-bele, potraga za trenerom i dalje traje!

Objavljeno: 03.11.20 u 11:32

KK Partizan je u ozbiljnom problemu.

Nakon loših rezultata, košarkaški klub Partizan prekinuo je saradnju sa dosadašnjim trenerom Vladom Šćepanovićem. Dosta se spekulisalo oko toga ko bi mogao da dođe na njegovo mesto, a kako stvari stoje, crno-beli i dalje nisu našli zamenu.

Nakon Šćepanovićevom odlaska, kao privremeno rešenje crno-beli su na klupu Partizana postavili Milivoja Lazića, iz razloga zato što su asistenti Aca Matović i Dejan Mijatović pozitivni na koronavirus.

PROČITAJTE JOŠ: NEKADAŠNJI FUDBALSKI AS ZAVRŠIO IZA REŠETAKA: Proslavljeni fudbaler Mančester junajteda pretukao devojku!

Velika želja navijača Partizana jeste da se u klub vrati bivši trener Aleksandar Džikić, ali na njihovu veliku žalost, do toga izgleda neće doći.

Džikić je imao sastanak sa Ostojom Mijailovićem koji je insisitirao na njegovom dolasku, ali od toga na kraju nema ništa pošto je nekadašnji trener Krke, Olimpije i Estudijantesa odbio sve ponude crno-belih, saznaje ‘Maxbet sport’.

Podsetimo, utakmica 6. kola grupne faze Evrokupa između Partizana i Huventuda odložena je zbog loše situacije sa korona virusom, a više o tome pročitajte OVDE.

FOTO: KK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter