0
Evropske lige

E TO TI JE FUDBAL: Od junaka do tragičara za samo 39 sekundi – golman je postigao fantastičan pogodak a onda je usledio šok! (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.20 u 13:58

Od heroja, do tragičara…

Utakmici između Vinarosa i Peniscole završila se pobedom gostujuće ekipe 2:1 nakon neverovatne završnice u kojoj se domaći golman Karlos Tores u nekoliko sekundi od junaka pretvorio u tragičara.

Gosti su vodili 1:0 kada je Tores u poslednjim trenucima susreta krenuo prema protivničkom golu. Lopta se nekako odbila do njega, a Tores je sjajnim udarcem s ivice kaznenog prostora pogodio za 1:1 i veliko slavlje.

PROČITAJTE JOŠ: OSIM SJAJNIH LOPTI, KANGA ‘DELI’ I MODNE SAVETE: Gabonac ‘obukao’ mladog Erakovića, njegov stajling je potpuni hit! (FOTO)

Međutim, njegova sreća nije dugo trajala. U trenucima dok se preopušteno vraćao na gol, protivnik je udarcem sa pola terena uspeo da lobuje Toresa i pogodi za 2:1.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter