0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDIN RIVAL DOŽIVEO NOVI PORAZ: Kruze ‘srušio’ Hofenhajm!

Objavljeno: 02.11.20 u 23:45

Niz loših izdanja u Bundesligi!

Drugi uzastopni poraz Hofenhajma u domaćem prvenstvu. Zvezdin protivnik u Ligi Evrope, na svom terenu je dočekao ekipu Union Berlina. Gosti su slavili rezultatom 1:3.

Fenomenalnu partiju odigrao je bivši reprezentativac Nemačke, Maks Kruze. U 60. minutu meča, Robert Skov je napravio prekršaj sa leđa u kaznenom prostoru. Sudija je pokazao na belu tačku, a Danac je dobio crveni karton.

Kruze je preuzeo odgovornost i postigao pogodak. Nemac nikada  nije promašio jedanaesterac u Bundesligi. Ima maksimalan učinak od 11 golova iz isto toliko pokušaja.

PROČITAJTE JOŠ: TADIĆ NEGATIVAN NA NOVOM TESTIRANJU: Kapiten Ajaksa će igrati protiv Škotske!

Domaćin je igrao sa igračem manje na terenu, ali je Munas Dabur postigao pogodak za izjednačenje. Do kraja meča je ostalo 10 minuta i došlo je vreme za  neizvesnu završnicu.

Gosti su poveli u 85. minutu meča! Kruze se ovog puta našao u ulozi asistenta, a pogodak je postigao Pohjanpalou iz Finske.

Bivši reprezentativac Nemačke je odličnu partiju krunisao još jednom asistencijom u sudijskoj nadoknadi. Mrežu golmana Hofenhajma, zatresao je Tojčert.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKO IZNENAĐENJE U PARIZU: Čilić ostvario bitnu pobedu!

Do kraja utakmice rezultat se nije menjao.

Nakon ove pobede Union Berlin sada zauzima 7. poziciju, a Hofenhajm se nalazi tek na 12. mestu na tabeli. 

Videćemo da li će plavo-beli nastaviti sa ovako lošim rezultatima u domaćem prvenstvu i da li će to uticati na njihovu igru u grupnoj fazi Lige Evrope.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter