1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

ZVEZDA VODI, ALI NAVIJAČI NISU ZADOVOLJNI: Razočarani u pojačanje, smatraju da ovaj igrač mora da napusti klub – posebno im smeta bivši as Partizana! (TVITOVI)

Objavljeno: 02.11.20 u 18:51

Košarkaši Crvene zvezde na putu su da upišu i petu ovosezonsku pobedu u ABA ligi na isto toliko utakmica, jer na poluvremenu duela protiv Krke imaju prednost – 44:29.

Izabranici Saše Obradovića posle prve četvrtine u kojoj je bio egal, u drugoj su uspostavili kontrolu nad zbivanjima na parketu i stigli do prednosti, ali su sredinom ovog dela ponovo posustali. Ipak, crveno-beli ponovo uspevaju da odlepe pred odlazak na odmor, ali sve ono što su prikazali nije u potpunosti po meri navijača.

Pročitajte i ovo: VELIKI HENDIKEP ZA SRBIJU PRED UTAKMICU GENERACIJE: Ljubiša Tumaković zbog korone OSTAJE BEZ NAJBOLJEG za meč sa Škotima?

Crvenu zvezdu poenterski predvodeo Lojd i Volden, a rakcije navijača kluba s Malog Kalemegdana na Tviteru pokazuju da nisu zadovoljni izdanjem pojedinih igrača, te činjenicom da je bivši as Partizana Adin Vrabac sa 9 poena najefikasniji u suprotnom taboru i da njihovom timu zadaje dosta problema.

Ovo su samo neki od tvitova, koji su se tokom duela pojavili:

Možda vas zanima: IGRAO JE ZA NAJVEĆE KLUBOVE, A SADA JE U DEPRESIJI JER GA NIKO NEĆE: Holandski defanzivac progovorio o paklu kroz koji prolazi – “Nudio sam da igram za džabe!”

 

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crvena zvezda – Slovan Liberec 5:1 #Crvenazvezda #LigaEvrope

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

FOTO: KK Crvena zvezda mts

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter