2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

VLADIMIR STOJKOVIĆ TESTIRAN NA KORONU: Golman Partizana u izolaciji – ‘Kao da me boli svaka kost i mišić u telu’

Objavljeno: 02.11.20 u 12:10

Prvi golman Partizana, Vladimir Stojković, testirao se u ponedeljak u jutarnjim časovima na virus korona, zbog slabosti i temperature koja se javila u subotu, neposredno pred utakmicu sa Mačvom, a zbog kojih je iskusni čuvar mreže morao daostane van protokola iako je bio planiran da počne meč.

Stojković će u toku dana dobiti rezultate testa, ali trenutna stanje mu je takvo da oseća sve simptome virusa – slabost, temperaturu koja traje već tri dana, nedostatak apetita i nalazi se u kućnoj izolaciji.

– Upravo sam završio testiranje i idem u izolaciju, gde ću sačekati rezultat ttesta. Osećam se kao da me boli svaka kost i mišić u telu, tu je još uvek i povišena temperatura – rekao je čuvar mreže crno-belih, a prenosi Telegraf, a potom dodao:

– Neverovatno kako se sve brzo desilo, testirani smo dva dana pred meč sa Mačvom i bio sam negativan kao i ostatak tima i odjednom, na sam dan utakmice, zapravo gotovo pred početak, počinjem da se osećam čudno, blaga neprijatnost… Mislim u sebi, ma nije ništa, proći će i hteo sam da branim. Ali u autobusu, kada smo krenuli ka stadionu, počinje da ‘pritiska’ i kažem doktoru da ipak proverimo. Ispostavilo se da imam povišenu temperaturu i odmah sam zbrinut – kazao je Stojković.

To praktično znači da Stojković, bez obzira da li rezultat današnjeg testa bude pozitivan ili negativan, gotovo sigurno neće biti na raspolaganju stručnom štabu na narednom teškom gostovanju protiv Spartaka u Subotici, te će ga, baš kao i protiv Mačve, zameniti Nemanja Stevanović.

Ostatak tima će ponovo morati na testiranje na korona virus u toku sedmice zbog neposrednog kontakta sa Stojkovićem.

 

 

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Bolï tebe svaka kost zato što si dužan na sve strane, zato što si propali kockar i gori ti za pare. Zbog toga si i pristao da kazes da imaš koronu. Sram da te bude ali izgleda sve što ti se desilo u životu do sad zaslužio si i nadam se da će ti biti isto tako i kasnije. Loš covek je uvek los covek

    0
    0
    Odgovori
  2. Nazalost,premuntali su sportiste da nesvesno ucetsvuju u cirkusu zvani kurona. Sta kao ranije niko nije malaksao da ga bole kosti i misici? Virus kao virus,tacnije grip kao grip ali eto,dize se panika cim neko ima temperaturu,cim kihne ili se nakaslje. Zalosno usta se sve pretvorilo. Pa od tolikih testiranja sportista koje mrcvare gotovo svake nedelje da se testirjau naravno da ce nekada biti pozitivni. Covek koji je izmislio te testove je rekao da oni ne mogu da otkriju tacno vec da pokazuje bilo kakvu upalicu ali eto,mi se igramo. Testiraj se za utakmicu,testiraj se za putovanje,testiraj se za ovo,testiraj se za ono. Porobljavanje naroda se to zove a ne kurona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter