1
Evropske lige

YT screen

ŠPANCI ŽESTOKO URADILI NA SRBINA: ‘Jović služi za grejanje klupe u Realu’

Objavljeno: 02.11.20 u 13:55

Luka Jović ni posle skoro godinu i po dana od dolaska u Madrid ne uspeva da se adaptira u ekipi Reala.

Mnogi smatraju da je to jasan pokazatelj da ‘kraljevski klub’ nije pravi za njega, a takvo stanovište izneo je i španski ‘As’.

PROČITAJTE JOŠ: SELEKTOR TUMBAKOVIĆ PRED ‘MEČ DECENIJE’: ‘Škoti nemaju Halanda, ali imaju nešto drugo’ (VIDEO)

Zapravo, ovaj prestižni list ističe da Zidan nije želeo da zadrži Jovića, već Borhu Majorala, što je novi igrač Rome i javno obelodanio pre par nedelja.

Jović nije dobio nijedan minut niti se zagrevao u meču protiv Ueske. Od debakla protiv Šahtjora u Ligi šampiona, trener je na njega zaboravio – stoji u tekstu ‘Asa’ i dodaje se:

Zidan, kao smiren trener i nekada veliki fudbaler, pokušao je da povrati napadača jednom kada je postalo definitivno da će on ostati u Madridu. Uradio je nešto slično prošle godine sa Hamesom Rodrigezom i Geretom Bejlom, kojima je davao dosta šanse na početku sezone 2019/20. Jović je bio starter u dve od tri ligaške utakmice i takođe na debiju u Ligi šampiona protiv Šahtjora. Ali ta utakmica bila je njegov kraj.

Novinar je objasnio da Jović u Realu nema nikakvu ulogu osim grejanja klupe.

Dobijao je šanse u toku Benzeminog golgeterskog posta, ali to nije iskoristio. Sada se Karim probudio i postigao četiri gola. Na sve to se vratio i Eden Azar, a Marko Asensio ustalio u napadačkom triju, što ostavlja pitanje hoće li se više koristiti sistem sa dva špica. Jović, napadač od 60.000.000 evra pre malo više od godinu dana sada samo služi za malo šta osim grejanja Realove dugačke klupe – navodi se u tekstu.

0
0

1 Komentara

  1. Meni bude muka kada zimi vidim racun za grejanje, a vidi sto se Real radipa…60M evra samo za grejalicu jednog sedeceg mesta na klupi!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter