2
Fudbal

FOTO: FSS

OBJAVLJEN SPISAK: Selektor Tumbaković odredio 32 igrača za meč odluke protiv Škotske!

Objavljeno: 02.11.20 u 09:23

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković objavio je spisak igrača za finale baraža za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Škotske 12. novembra, kao i mečeve u Ligi nacija koji potom slede.

Posle meča decenije sa Škotskom na Marakani 12. novembra, ‘orlove’ tri dana kasnije očekuje okršaj sa Mađarskom u Ligi nacija, a 18. novembra Srbija završavaju učešće u Ligi nacije protiv Rusije u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: UEFA SUSPENDOVALA TUMBAKOVIĆA: Selektor Srbije ne može da vodi ‘orlove’, FSS mora da plati kaznu, a evo šta je razlog tome!

Ovo je spisak od 32 fudbalera za koji se odlučio selektor Ljubiša Tumbaković:

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Emil Rockov, Đorđe Nikolić.

Odbrana: Nikola Milenković, Uroš Spajić, Stefan Mitrović, Strahinja Pavlović, Aleksandar Kolarov, Miloš Veljković, Nikola Maraš.

Vezisti: Lazar Ranđelović, Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Nemanja Gudelj, Marko Grujić, Nemanja Radonjić, Dušan Tadić, Sergej Milinković Savić, Filip Đuričić, Mijat Gaćinović, Filip Kostić, Darko Lazović, Luka Milivojević, Mihailo Ristić, Saša Zdjelar, Aleksandar Katai, Filip Mladenović.

Napadači: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dušan Vlahović, Đorđe Despotović.

FOTO: FSS

0
0

2 Komentara

  1. Sta ce Zdjelar i Jovic u timu? OK, razumem da je Zgjelar pozvan zato sto je pozvan Katai, pa da ne bude slucajno uvredjen susedni klub sto oni nemaju nijednog, ali Jovic potpuno van forme, ne znam ni da li je dao ove godine ijedan gol osim na treningu, ne igra u timu niti ima izglede da zaigra.

    0
    0
    Odgovori
  2. Rajković na golu, Odbrana Milenković, Kolarov, Stefan Mitrović i Pavlović. Sredina Tadić, SMS, Kostić, Milivojević, Lazović i u napadu Aleksandar Mitrović. Tumbakoviću evo ti startnih 11

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter