0
Evropske lige

FOTO: AC Milan

KAKAV BI OVO POVRATAK BIO: Ibrahimović je poslednjom objavom pokrenuo lavinu na drušvenim mrežama!

Objavljeno: 02.11.20 u 18:25

Zlatan Ibrahimović je još jednom nagovestio da je spreman za veliki povratak u reprezentaciju Švedske, ili je, u svom stilu samo zagolicao maštu ljubiteljima fudbala.

Legendarni napadač objavio je na društvenim mrežama fotografiju u tradicionalnom žuto-plavom dresu koji je nosio godinama.

To je bio povodm da svetski, a posebno italijanski mediji krenu da se bave ovom temom, a navijači u njegovoj domovini ponadaju da bi mogao predvodi njihovu selekciju na Evropskom prvenstvu naredne godine.

Možda vas zanima: IGRAO JE ZA NAJVEĆE KLUBOVE, A SADA JE U DEPRESIJI JER GA NIKO NEĆE: Holandski defanzivac progovorio o paklu kroz koji prolazi – “Nudio sam da igram za džabe!”

– Dugo se nismo videli – napisao je Ibrahimović, koji je ove godine napunio 39 godina, ali igra kao da ima bar 15 manje.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Long time no see

Објава коју дели Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) дана

Ibrahimović sa 39 godina blista u dresu Milana, već je upisao sedam pogodaka na četiri meča u Seriji A ove sezone i pomogao „rosonerima“ da se domognu prvog mesta na tabeli.

Da podsetimo, Ibrahimović se 2016. godine oporostio od nacionalnog tima, a pre dve godine, uoči Mundijala, kazao je da mu nedostaje reprezentacija, ali ga selektor Jane Andersen nije pozvao.

Pročitajte i ovo: VELIKI HENDIKEP ZA SRBIJU PRED UTAKMICU GENERACIJE: Ljubiša Tumaković zbog korone OSTAJE BEZ NAJBOLJEG za meč sa Škotima?

Ibrahimović je za Švedsku igrao od 2001. do 2016. godine i za to vreme je upisao 109 zvaničnih nastupa i dao je 61 gol za reprezentaciju. Uz to je imao i 17 asistencija.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂 šta radi Ibra… #Ibrahimovic #Ibra #Zlatan #Pogba #Henry

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter