0
Evropske lige

FOTO: FSS

FULAM NAPOKON OSTVARIO POBEDU: Mitrović ‘namestio’ dva gola!

Objavljeno: 02.11.20 u 20:45

Ekipa Skota Parkera osvojila tri boda!

U okviru utakmice 7. kola Premijer lige Engleske, Fulam je savladao Vest Bromvič Albion na domaćem terenu. Konačan rezultat utakmice bio je 2:0 za ekipu čiji dres nosi reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović. 

Bivši napadač Partizana je bio asistent prilikom oba gola koja je postigla njegova ekipa. 

U 26. minutu Bobi Rid je postigao pogodak i doneo prednost domaćoj ekipi. Nije se dugo čekalo na novi pogodak! Samo četiri minuta nakon što je Rid zatresao mrežu tima za koji nastupa Branislav Ivanović, Ola Aina je nakon asistencije Mitrovića postigao sjajan gol!

PROČITAJTE JOŠ: KORONA POKOSILA KIJEVSKI DINAMO, A TEK IM SE SPREMA POTOP: Ukrajinci imaju samo 13 zdravih igrača i nijednog golmana pred duel sa Barselonom!

Svi su očekivali veliki broj pogodaka do kraja utakmice, ali se rezultat nije menjao. Ovo je prva pobeda ove sezone  za ekipu koju sa klupe predvodi Skot Parker.

Tim Slavena Bilića nastavio je niz loših rezultata i nalaze su u velikom problemu. Fulam je sada 17. na tabeli sa četiri osvojena boda, dok je VBA 18. sa jednim bodom manje.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter