2
AdmiralBet ABA Liga

Igokea/Nikola Vuruna

„SVI KOJI ŽELE DA PARTIZAN NESTANE, DŽABE SE RADUJU“: Oglasio se prvi čovek Parnog valjka povodom krize u klubu

Objavljeno: 01.11.20 u 18:59

Da je situacija daleko od idealne u taboru Partizana, jasno je od početka sezone, jer crno-beli nikako ne uspevaju da prikažu partije nalik onim iz prethodne.

Navijači nisu zadovoljni kako izgleda ekipa, trener je smenjen, a sada oglasio i predsednik kluba Ostoja Mijailović, dan nakon poraza od Igokee.

On je navijačima i javnosti poručio da se „džabe raduju“ oni koji žele da Partizana nema i rekao da će klub proći kroz ovaj težak period, koji traje od početka pandemije i prekida prošle sezone.

– Od 15.Marta pa do danas u #KKPartizan nema tako lepih stvari, kao ni u celom svetu! Svi oni koji žele da Partizana nema džabe se raduju. Sve što je teže više snage imamo, ona proizilazi iz naše istorije i onoga što zapravo jesmo! Preživećemo ovo kao i mnoge teške trenutke do sada – napisao je Mijailović na Tviteru.

I dok navijači očekuju ime novog trenera, crno-bele već u sredu očekuje nova utakmica u sklopu Evrokupa, protiv Huventuda (20.30 časova).

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikola Jokić! 💪😎 #Jokic #NikolaJokic

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Foto: Igokea/Nikola Vuruna

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter