1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN IGROM U SURDULICI: Zvezdin trener o pobedi, ali i Kangi – „Pečatiran trijumf nad Slovanom, svi znamo ko je Gelor“

Objavljeno: 01.11.20 u 18:41

Crvena zvezda je savladala Radnik u Surdulici rezultatom 4:1 u okviru 13. kola Superlige Srbije i tako osvojila nove bodove u trci za šampionsku titulu.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković bio je i više nego zadovoljan onim što su prikazali njegovi puleni.

Kako je istakao mladi stručnjak, pobeda nad Slovanom (5:1) je „pečatirana“ u Surdulici.

– Mnogo dobra utakmica i vrhunskih pristup fudbalera koje treniram. Sjajan način da se „pečatira“ Evropa sa pobedom u prvenstvu. Od prvog do poslednjeg minuta smo bili u odličnom ritmu, igrali smo visok presing i sve ono što smo dogovorili pre meča je bilo ispunjeno. Jedino mi je žao što smo primili gol iz prekida. Ali sve ostalo je bilo fenomenalno, mogli smo još pogodaka da damo i zaista bih rekao – svaka čast igračima – počeo je Stanković.

Na teren se vratio i Gelor Kanga, oporavljen od korona virusa.

– Dugo nije igrao i videlo se da mu fali svežine. Imao je neke neiznuđene greške, ali proradio je šut i to je bitno. Svi znamo ko je Gelor Kanga. Dobili smo veliko pojačanje za dalje.

Možda vas zanima: BODIROGA NIJE IZDRŽAO NA SAHRANI AMFILOHIJA: Legendarni košarkaš prekinuo novinara na ivici suza – “Nenadoknadiv!”

Iako nisu mogli da budu na tribinama, navijači kluba iz Ljutice Bogdana su se skupili oko stadiona i vatrometom pokazali da su uvek uz svoje ljubimce.

– Svaka podrška i glas, pa makar iz daljine je čestitka za momke. To znači da su odradili dobar posao u Ligi Evrope, kao i danas i to je svojevrsna nagrada za njih, od strane naših sjajnih navijača – rekao je Stanković.

Da podsetimo, nakon ove pobede Crvena zvezda se okreće novom evropskom izazovu, jer joj već narednog četvrtka stiže na megdan Gent.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako igra Serhio,dočekaće i unuka 😀😂

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

1 Komentara

  1. Stanković je veliki šaljivdžija, vrlo duhovit čovek! Nisam se odavno nasmejaom nekom vicu kao ovome što je Stanković ispričao o Kangi! Zaista sjajan vic! Gore društvene mreže a vic se kapilarno širi! Stanković pokušava da nas učini debilima na vulgaran način kada tvrdi da je cirkusant Kanga dobar igrač!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter