0
Fudbal

SOCCER TIKET DANA: Zanimljiva ponuda ove nedelje, ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 01.11.20 u 12:18

Ove nedelje nas očekuju sjajne utakmice, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili smo vam dobitnu kombinaciju.

12.30 Udineze – Milan

Goti je u Firenci pokušao da odigra otvoreno kao protiv Parme, ali se nije dobro proveo, pa je bilans tima iz Udina 1-0-4. Podatak da je Stefano Okaka prekinuo golgeterski „post” je pozitivna stvar, ali je to slaba uteha ukoliko odbrana opet bude na nivou prethodnih utakmica. Milan je odigrao uzbudljiv derbi sa Romom (3:3) i malo je falilo da ostvare petu pobedu. Ibrahimović je nosilac svih pozitivnih stvari, a očekuje se povratak Čalhanoglua. Nema više Berluskonija, pa neće biti onih „trange-frange” kombinacija ova dva rivala kao u vreme prelaska Birofa.

Predlog: Ki2 (1.85)

14.30 Emen – Fejenord

Fejenord ponovo dobija obrise kluba koji je velikan holandskog fudbala. Opet se o njima priča u evropskim okvirima, igraju Ligu Evrope, a i u domaćem šampionatu su visoko kotirani, na samo su tri boda od vodećeg tandema Ajaks–Vitese. Valja istaći i da je tim iz Roterdama statistički najbolji gost u ligi, pa ni ovo gostovanje ne bi trebalo da pokvari taj skor. Emen je u zoni ispadanja i svaki osvojen bod protiv favorita će biti kao kuća.

Predlog: 2&2+ (1.87)

17.00 Monako – Bordo

Kovač se u Lionu proveo kao bos po trnju (1:4). Čudno je sve to kad se zna da Monako ima sasvim solidne igrače. Možda ne vrhunske, ali svakako dosta bolje od rezultata koje ostvaruju. Nikome nije jasna situacija sa Pavlovićem, kojem Kovač nije dao ni minut vremena, a plaćen je 10 miliona. Najavili smo pobedu Bordoa nad Nimom iako u trenera Gasea ne verujemo. Imaju Žirodinci u redovima Ben Arfu, Maju, De Previla, Hvanga i taj kavalitet mora donositi bodove uprkos lošem vođenju sa klupe.

Predlog: I1+&II1+ (1.70)

20.15 Totenhem – Brajton

Totenhem beleži dobre rezultate, od kojih su neki, pobeda na Old Trafordu (6:1) i nad Makabijem u LE (7:2), bili baš ubedljivi. Ispuštena pobeda nad Vest Hemom kvari utisak i bila je u centru zbivanja na Ostrvu kada je platforma Bet Fair iznela podatak da su ostvarili istorijsku zaradu na toj utakmici pošto su imali masovne uplate na ponuđenu kvotu (1.02), tj. na pobedu Murinjovog tima pri rezultatu 3:0. Dank je suspendovan, Andone i Iskuerdo fale gostu verovatno zbog povreda.

Predlog: DI1+&2+ (2.05)

21.00 Valensija – Hetafe

Šta očekivati od tima koji je doživeo tri poraza na isto toliko uzastopnih utakmica?! Čini se da je ovo godina velikog previranja u Valensiji kojoj je Liga Evrope sve dalja, ali možda to neće biti jedini problem sa svojeglavim gazdom. Ispostavilo se da Hetafe nikako ne može da pobedi ukoliko ne postigne gol. Zbog toga će na Mestalju učiniti sve da zatrese mrežu domaćina.

Predlog: GGv3+ (1.95)

UKUPNA KVOTA 23.50 – KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCER BET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter