0
Evropske lige

SASUOLO BEZ NAJBITNIJIH IGRAČA ‘SRUŠIO’ NAPOLI: Ekipa za koju nastupa Filip Đuričić je pravi hit Serije A!

Objavljeno: 01.11.20 u 20:16

Tim Đenara Gatuza doživeo je  još jedan poraz!

U okviru 6.kola Serija A, sastali su se Napoli i Sasuolo. Na stadion ‘San Paolo’ gostujuća ekipa je stigla sa znatno oslabljenim sastavom. Trener De Zerbi nije mogao da računa na neke od najbitnijih članova tima. Među njima su bili reprezentativac Srbije Filip Đuričić, Domeniko Berardi i Frančesko Kaputo. 

Prvo poluvreme nije donelo mnogo zanimljivosti. Na pauzu se otišlo bez pogodaka na obe strane. Na gol se čekalo do 59. minuta kada je sa bele tačke precizan bio Manuel Lokateli.

Domaći nisu bili zadovoljni rezultatom i trener je napravio nekoliko izmena u nadi da će se stanje na terenu promeniti. 

PROČITAJTE JOŠ: DUEL U IVANJICI OSTAO U SENCI SUĐENJA: Radnički poklekao posle sto minuta fudbala, ali i penala i crvenog kartona!

Gosti su uspeli da se odbrane, a onda je u petom minutu sudijske nadoknade postavljen i konačan rezultat. Mladi vezista Sasuola Maksim Lopez je uspeo da savlada golmana Davida Ospinu . 

Napoli – Sasuolo 0:2 

Sasuolo je prava senzacija u ovosezonskoj Seriji A. Trenutno se nalaze na 2. poziciji na tabeli, a prvoplasirani Milan ima samo dva boda više.

Napoli se nalazi na 5. poziciji sa 11 osvojenih bodova.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter