0
Evropske lige

NEKADA NAJVEĆI TALENAT U SRBIJI DONEO NOVU POBEDU ŠAMPIONU: Prvi gol u sezoni za vezistu!

Objavljeno: 01.11.20 u 20:48

Odlična utakmica za reprezentativca Srbije!

Aktuelni šampion Turske, ekipa Istanbul Bašakšehira nije dobro startovala u novoj sezoni. U Ligi šampiona su doživeli dva poraza, dok su i u domaćem prventsvu imali znatno lošije rezultate u odnosu na prethodnu sezonu.

Deluje da su se sada ‘kockice složile’! Ostvarena je treća uzastupna pobeda u Superligi Turske. Savladana je ekipa Konjaspora rezultatom 1:2.

U 4. minutu gosti su poveli, strelac je bio Kriveli, ali gol je poništen nakon intervencije iz VAR sobe. 

Slovenac Nejc Skubič je promašio jedanaesterac u 21. minutu meča i tako propustio veliku priliku da donese prednost domaćinu.  

Bivši igrač Partizana Marko Jevtović, postigao je autogol u 45. minutu. Do kraja prvog dela igre rezultat se nije menjao i Bašakšehir je na pauzu otišao daleko zadovoljniji.

PROČITAJTE JOŠ: SASUOLO BEZ NAJBITNIJIH IGRAČA ‘SRUŠIO’ NAPOLI: Ekipa za koju nastupa Filip Đuričić je pravi hit Serije A!

Nekada, po mišljenju mnogih, najveći talenat među mladim igračima u Srbiji, Danijel Aleksić, postigao je pogodak u 58. minutu i doveo Bašakšehir u veliku prednost. Ovo je prvi gol bivšeg igrača Đenove u ovoj sezoni.

Konačan rezultat meča postavio je Kravec golom u 69. minutu meča, kojim je ublažio poraz domaće ekipe na 1:2.

Turski predstavnik u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Evropi, nalazi se na 7. mestu na tabeli, a Konjaspor zauzima 16. poziciju.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter