3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

LEPE VESTI ZA CRNO-BELE: Partizan bi mogao da napuni kasu od novog transfera Filipa Stevanovića – ‘Ako sve bude ok, Siti će ga prodati za veliki novac’

Objavljeno: 01.11.20 u 09:18

Partizanov biser i polaznik crno-bele fudbalske škole Filip Stevanović je postao član Mančester Sitija.

On je potpisao ugovor do 2025. godine, s tim da će prvih nešto više od pola sezone provesti kao pozajmljen igrač crno-belih. Cena bi, prema ranijim navodima, trebalo da bude 6.500.000 evra uz određene bonuse.

Uspeli su crno beli da u ugovor o prodaji ‘progura’ i klauzulu da 10% narednog transfera ide u Humsku, a u Engleskoj mediji misle da bi to mogla da bude povelika suma.

Ugledni ‘Atletik’ je mladog Stvenaovića predstavio na sledeći način:

– Stevanović je krilo koje uglavnom igra levo.Ušao je u prvi tim Partizana u sezoni 2018/19, a prošle godine je postao starter. On je treći najmlađi debitant u istoriji kluba i najmlađi strelac Partizana u UEFA takmičenjima – piše u tekstu.

Šanse da Partizanovo dete uđe u prvi tim Građana su jako male.

– On voli da ulazi u sredinu, uklapa se u stil Sitija, ali su mu šanse da uđe u prvi tim male – navodi ‘Atletik’ i objašnjava zbog čega je zapravo Stevanović kupljen.

– Siti kupuje igrače koji imaju potencijala i onda ih šalje na pozajmice. Aron Moj je jedan takav igrač i Siti je zaradio na njegovoj prodaji Hadersfildu. Trenutno je najveći projekat te vrste u klubu Jan Kouto, mladi desni bek koji je na pozajmici u Đironi – dodaje se u tekstu.

PROČITAJTE JOŠ: KOLIKO MRŽNJE I BESA NA JEDNOM MESTU: Gnusne uvrede na račun košarkaša – Tviter ‘gori’ nakon novog poraza Partizana!

‘Atletik’ je otkrio koji je plan kluba.

– On je jedan od najcenjenijih talenata koje Siti ima u svom timu, ali će ipak biti poslat na pozajmicu. Ili u jedan od Sitijevih ‘sestrinskih’ klubova ili u Partizan. Ako stvari budu išle kako treba Siti će ga prodati za veliki novac, a ako budu išli još bolje, zaigraće u prvom timu!.

To znači da bi Partizanovih 10% od narednog transfera moglo da se pretvori u milionsku sumu.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

3 Komentara

  1. Ako ga Siti proda mogao bi Partizan zaraditi ??? A igraće i dalje za Partizan i neće zaigrati za Siti,to već znate. Ako vredi više što je sad prodat ? Sve su to pitanja na koja nemamo odgovora ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter