0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

KORONA OPET PRAVI PROBLEME: Nećemo gledati finale kola u ABA ligi – otkazan meč u Ljubljani!

Objavljeno: 01.11.20 u 13:10

Derbi meč petog kola ABA lige između Cedevite Olimpije i podgoričke Budućnosti ipak neće biti odigran, pošto je utakmica odložena.

Koronavirus opet kroji raspored ABA lige, ovog puta odložen je derbi 5. kola. Cedevita Olimpija i Budućnost neće večeras igrati zbog zaraženih u podgoričkom klubu.

Do subote uveče potvrđeno je da su tri člana Budućnosti pozitivna na koronavirus.

PROČITAJTE JOŠ: SA GOLA NA GOL: Mladi golman postigao najlepši gol sezone, sa 80 metara uspeo da matira ‘kolegu’! (VIDEO)

– Nakon sinoćnjeg treninga naša ekipa je uradila još jedan test i nažalost ispostavilo se da ima pozitivnih na koronavirus. Ekipa je zakazala novo testiranje za ponedeljak ujutru. Svim našim navijačima poručujemo da poštuju mere kako bismo svi kao društvo dobili ovu ‘utakmicu’ – saopšteno je iz tabora crnogorskog prvaka.

Utakmica je trebalo da bude odigrana večeras od 19 časova, a iz regionalnog takmičenja su saopštili da će novi termin odigravanja utakmice biti naknadno poznat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter