0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GORELO JE NEBO IZNAD SURDULICE: Navijači Zvezde se iznenada pojavili na meču protiv Radnika i priredili pravi spektakl

Objavljeno: 01.11.20 u 17:11

Fudbaleri Crvene zvezde su dobre igre na evrosceni „preselili“ u domaći šampionat, pa je posle ubedljivih 5:1 protiv Slovana, sa 4:1 savladan Radnik.

Od samog početak meča u Surdulici izabranici Dejana Stankovića su kontrolisali zbivanja na terenu i držali pod kontrolom utakmicu, te još jednom pokazali da u odličnoj formi čekaju duel protiv Genta, koji je na progeramu idućeg četvrtka.

Da je situacija, kakva bi trebala da bude, verovatno bi sve ove mečeve crveno-belih pratila sjajna podrška sa tribina, ali je pandemija korona virusa „stavila katanac“, što ipak nije sprečilo najvatrenije navijače kluba iz Ljutice Bogdana da podrže izabranike Dejana Stankovića.

Možda vas zanima: RASPUCANA ZVEZDA ČEKA GENT Crveno-beli plesali u Surdulici i vratili se na pobednički kolosek u Superligi

Oni su došli u Surdulicu i u drugom poluvremenu utakmice spektakularnim vatrometom i bakljadom, te pesmama pozdravili igrače i dali im podršku pred važnu utakmicu u Ligi Evrope, ali ih i nagradili za dobre partije u dosadašnjem delu prvenstva.

Kako je to izgledal možete videti na ovom snimku:

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrška naših navijača nije izostala i u Surdulici 👏👏👏 #czv #fkcz #zvezda #crvenazvezda #crvenazvezdafk

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) дана

Da podsetimo, Crvena zvezda je u domaćem prvenstvu provplasirana sa šest bodova prednosti u odnosu na Vojvodinu koja je na 2. poziciji, dok u Ligi Evrope ima pobedu protiv Slovana i poraz od Hofenhajma.

 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pomoćni trener Crvene zvezde, Nebojša Milošević, vodio je u četvrtak utakmicu protiv Slovana iz Libereca umesto suspendovanog Dejana Stankovića. Može da bude prezadovoljan, pošto su crveno-beli u 2. kolu Lige Evrope slavili sa 5:1 (2:1).

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter