0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

GAVRIĆ ‘POGODIO PAUKA’: Pogledajte majstoriju Zvezdinog deteta kojom je ‘načeo’ Surduličane – Ben duplirao prednost! (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.20 u 15:50

U toku je utakmica 13. kola Superlige Srbije između Radnika iz Surdulice i Crvene zvezde, a nakon prvih 45 minuta ekipa srpskog šampiona vodi 2:0.

Crveno-beli su u ovu utakmicu ušli vrlo motivisani i sa velikom željom da potvrde dobru igru i istorijsku pobedu nad Liberecom u četvrtak, dok će Radnik pokušati da nastavi seriju dobrih rezultata pošto je u poslednja četiri kola zabeležio tri pobede i remi i tako došao na prag bega iz zone ispadanja.

Utakmica između Radnika i Crvene zvezde počela je minutom ćutanja u čast nedavno preminulog mitropolita Amfilohija Radovića.

Tokom prvog poluvremena, Zvezda je imala loptu u nogama. Dejan Stanković je značajno promenio tim u odnosu na prethodne mečeve, a raduje i činjenica da su Gelor Kanga i Ričmond Boaći ponovo u startnoj postavi.

Zvezda je do prednosti došla u 16. minutu zahvaljujući sjajnim pogotkom Željka Gavrića.

Gajić je ubacio sa desne strane, defanzivac Surduličana je loše intervenisao, pa je Gavrić, kome je lopta pala u noge, efektno šutirao i pogodio ‘pauka’.

Fudbaleri domaće ekipe ‘trgli’ su se nakon primljenog gola, stvorili su nekoliko lepih šansi, ali nisu uspeli da matiraju Milana Borjana.

Prednost za Crvenu zvezdu duplirao je Ben u 39. minutu. Boaći je pokušao iz okreta, golman Radnika je odbio loptu, a Ben je odbitak sproveo u mrežu.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter