4
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

BRUTALNA KRAĐA U IVANJICI SUDIJE JOVANOVIĆA: Radnički oštećen – prestrogo dobijen crveni karton i penal (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.20 u 19:56

Fudbaleri Javora pobedili su na svom terenu Radnički iz Niša sa 1:0 u okviru 13. kola Superlige Srbije.

Pitanje pobednika u utakmici koja je trajala gotovo sto minuta rešeno je u sudijskoj nadoknadi, a strelac pobedonosnog gola je bio Nedeljko Piščević.

Sjajnu priliku da stigne do prednosti domaća ekipa nije iskoristila malo pre gola, jer je Luka Luković promašio penal, koji je, čini se prestrogo dosuđen od strane glavnog arbitra Srđana Jovanovića.

Radnički je dosta problema na ovom meču imao i zbog činjenice da je gotovo čitavu utakmicu igrao sa desetoricom, pošto je u osmom minutu crveni karton dobio Žarko Marković.

Na kraju, Javor je prekinuo niz utakmica bez pobede, a posle petog prvenstvenog trijumfa zauzima 12. mesto na tabeli sa 18 bodova. dok je Radnički pretrpeo četvrti poraz i osmi je na tabeli sa 21 bodom.

U utakmicama koje su kompletirale ovo kolo, Napredak i Spartak odigrali su nerešeno 1:1 u Kruševcu, Kostić je u 31. minutu doveo Kruševljane u vođstvo, a bod gostima doneo je Marčić svojim golom u 75. minutu, dok je bez golova okončan duel u Lučanima između Mladosti i Proletera.

Možda vas zanima: IZ JERMENIJE STIGLA UŽASNA VEST: Rat u Nagorno-Karabahu odneo život jednog od najtalentovanijih golmana

Superliga, 13. kolo

Petak

Vojvodina – Bačka 3:1 (2:0)
(Zukić 27, Bojić 40, Vukadinović 61 – Krčmarević 82)

Subota

Inđija – Metalac 0:1 (0:0)
(Milisavljević 90+4)

Čukarički – Novi Pazar 4:0 (1:0)
(Šapić 27, Kajević 48, 54, Birmančević 77)

Voždovac – TSC Bačka Topola 2:0 (1:0)
(Nišić 41 penal, Stoisavljević 85)

Rad – Zlatibor 0:2 (0:1)
(Petronijević 13, Đakovac 77)

Partizan – Mačva 2:0 (0:0)
(Natho 47. penal, Marković 71)

Nedelja

Javor – Radnički Niš 1:0 (0:0)
(Piščević 90+2)

Mladost – Proleter 0:0

Napredak – Spartak 1:1 (1:0)
(Kostić 31 – Marčić 75)

Radnik – Crvena zvezda 1:4 (0:2)
(Pavlov 56 – Gavrić 16, Ben 40, Kanga 53, Vukanović 63)

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako igra Serhio,dočekaće i unuka 😀😂

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

4 Komentara

  1. Podrška FK Radničkom i predsedniku kluba.Bice Srpski fudbal medju najboljima samo kad puste da titula izadje iz Beograda.

    0
    0
    Odgovori
  2. OVO JE SRAMOTNO SUDJENJE .OVO JE BRUKA.DA SE NA OVAKAV NACIN NE DOZVOLJAVA KLUBU TRADICIJE I RENOMEA I KLUBU KOJI VODI MAESTRO SA SVOJIM SARADNICI DA UZME BODOVE.ZASTO SE OVO RADI G DINU IVICI I ZASTO SE TRUD BACA U VODU.KOLIKO SAMO JE COVEK VRATIO DUGOVA I REDOVNE PLATE UVEK NA RACUNU.OVAKVIM POTEZIMA CETE OTERATI LJUDE POPUT IVICE KOJI ZELE DOBROBIT KLUBU .VAMA JE NAJBOLJE DA DODJE BANKOVIC I IGRATE ZONU.STOP KRADJI.STOP OTIMANJU.PUNA PODRSKA IVICI TONCEVU I KLUBU .IDEMO DO EVROPE

    0
    0
    Odgovori
  3. ZAR NA OVAKAV NACUN ZELITE DA RADNICKI NE IGRA EVROPU.GOSPODO IZ SUDIJSKE JER JE OVO REALNA SLIKA?JER TREBA OVO SRPSKOM FUDBALU I DA NA OVAKAV BRUTALAN NACIN OTIMAJU BODOVE EKIPI U KOJOJ JE ULOZENO SREDSTVA USRED PANDEMIJE.PA ZAR NIS I RADNICKI NE ZASLUZUJU EVROPU I IISTOCNA SRBIJA.ZBOG CEGA SE OTIMAJU BODOVI RADNIČKOM?A KADA SE DOSUDI PENAL RADNI KOM GLAVNI KRIVAC JE IVICA TONCEV.SMETA VAM USPEH COVEKA I KLUBA.UMESTO DA STE SRECNI STO UOPSTE DANAS IMA TAKVIH LJUDI POPUT IVICE I KLUBOVA .E MOJA SRBIJO

    0
    0
    Odgovori
  4. Poštovana redakcijo.Svaka čast na tekstu i sada pitam ostale funkcionere da li je realno da igraju evropu JAVOR.LUCANI.A grad NIS?Smeta Vam IVICA TONCEV. Smeta meraklijama ..Jel hoćete ponovo Srpsku ligu da igrate.Covek je preporučio REAL sa NISAVE.Stadion od orinulog objekta do evropskog.I prve godine je igrao evropu.Pa šta želite kradje Radničkog i da vidite ledja Ivici. E taj film nećete gledari

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter