1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA VEĆ ZAPOČELA ZIMSKI PRELAZNI ROK: Afrički tinejdžer stiže na ‘Marakanu’!

Objavljeno: 31.10.20 u 10:30

Nakon velike pobede protiv Slovana iz Libereca sa ogromnih 5:1 u okviru 2. kola Lige Evrope, Crvena zvezda kreće u zimski prelazni rok.

Prvo pojačanje srpski šampion trebalo bi da dobije iz sopstvenih redova.

Mladi reprezentativac Kenije Ričard Odada, posle odličnih igara u redovima Grafičara, biće prekomandovan u svlačionicu crveno-belih, prenosi Mocartsport.

Odgovorni iz Ljutice Bogdana su rešeni da vezisti rođenom 2000. godine u Najrobiju daju šansu tokom zimskih priprema, uvereni da će se nametnuti šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću.

Odada je neizostavan član prve postave Grafičara od proleća ove godine.

Pažnju navijača skrenuo je tokom prolećnog prekida prvenstva zbog pandemije virusa korona, kada je Crvena zvezda na praznoj ‘Marakani’ sparingovala protiv Grafičara, a jedan od najboljih u redovima filijale bio je momak visok 190 centimetara koji se tada na najbolji mogući način predstavio Dejanu Stankoviću.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Interesna grupa koja vodi Zvezdu, inače dokazani afro-fanatici, pod plaštom interesa Zvezde dovode nekog Odadu, iz Kenije a svoju decu kada postanu izlazno godište pušta niz vodu! To su u pitanju dogovori ove interesne grupe sa nekim proskribovanim menadžerima. Oni hoće da igrača kojega su besplatno doveli proizvedu u “kapitalca” i ako uspeju da ga prodaju da sve pare strpaju u džep! Eto, to je njihova “briga” za interese Zvezde! Bez HITNE pRIVATIZACIJE nema boljitka za srpski fudbal!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter