0
Evropske lige

ZAPUŠIO USTA KRITIČARIMA: Azarov povratak na spektakularan način – Zidan napravio svih pet izmena, a Jović ponovo nije dobio šansu! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.20 u 16:48

U okviru osmog kola La Lige, fudbaleri Real Madrida savladili su ekipu Ueske ubedljivim rezultatom 4:1.

Ono što je svakako obeležilo ovu utakmicu, jeste povratak Edena Azara. Belgijanac je svoj povratak krunisao fantastičnim pogotkom u 40. minutu, kada je sa 25 metara sjajnim udarcem savladao golmana gostujuće ekipe.

Real se do tog trenutka prilično mučio, jedino je Benzema imao jendu šansu glavom, pa je gol Belgijanaca došao u pravom trenutku.

Realovu prednost duplirao je Karim Benzema nekoliko minuta kasnije, nakon sjajnog centaršuta Lukasa Vaskeza.

U 54. minutu Valverde je povećao prednost na 3:0, i tada je svima bilo jasno da će Real pobediti u ovoj utakmici. Zidan je napravio svih pet izmena, ali nažalost, nijedna od njih nije bio srpski fudbaler Luka Jović.

PROČITAJTE JOŠ: SADA I ZVANIČNO: Partizan sa zadovoljstvom potvrdio transfer Stevanovića!

Gosti su smanjili rezultat preko Fereire u 74. minutu, a tačku na ovu utakmicu postigao je francuski napadač Karim Benzema u poslednjem minutu regularnog dela vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter