0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘MAGIKO’ JE USPEO DA ‘GENIJA’ OSTAVI BEZ TEKSTA: Zvezdina legenda je oduševljena Kataijem – ‘On je baš moćan igrač’

Objavljeno: 31.10.20 u 21:45

Proslavljeni fudbaler Dejan Savićević oduševljen je igrama Aleksandra Kataija.

U pobedi nad Slovanom iz Libereca, krilni napadač Crvene zvezde postigao je fenomenalan pogodak, koji su mnogi navijači prokomentarisali da je Katai dao gol u Dejovom stilu.

PROČITAJTE JOŠ: GEST ZA DIVLJENJE: Potez kapitena o kojem bruji ceo region – fudbaler u Crnoj gori izbacio loptu iz igre kako bi odao počast preminulom mitropolitu Amfilohiju! (VIDEO)

Desetka crveno-belih je plesala po terenu i odlično sarađivala sa Benom i Ivanićem, a fenomenalan gol u drugom poluvremenu je začinio odličnu partiju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zvezdine “desetke” 1️⃣0️⃣ Katai 🔥 Savićević 🤯 #crvenazvezda #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

Katai je baš moćan igrač, moćno deluje na terenu. Možda i najbolji potez uprave što ga je vratila. Napredovao je, sad igra bolje nego u prvom mandatu kad je bio u Zvezdi. Lepo ga je videti na terenu – kaže Savićević za ‘Informer’.

Predsednik fudbalskog savez Crne Gore prisetio se meča koji je Zvezda odigrala na Kipru sa Omonijom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Katai je i na toj utakmici bio dobar. Imao je momente kad predribla po nekoliko igrača, ‘naniže’ celu odbranu. Neko ko poseduje taj kvalitet može u jednom trenu da reši utakmicu. Uvek sam voleo takve igrače – zaključuje Savićević.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter