3
Fudbal

FOTO: FS Srbije

‘ORLIĆI’ DOBILI VELIKO POJAČANJE: Napadač Bajerna pristao da igra za Srbiju!

Objavljeno: 30.10.20 u 18:45

Omladinska reprezentacija Srbije dobila je novog vunderkinda.

Selektor omladinske reprezentacije Igor Spasić okuplja novu generaciju ‘Orlića’ na pripremama od 8. do 12. novembra u Kovilovu, a na spisku se nalazi i 17-godišnje levo krilo Bajerna iz Minhena.

U pitanju je Nemanja Motika, krilni napadač rođen 2003. godine koji je prošao školu Bavaraca i u kadetskom uzrastu bio je član reprezentacije Nemačke za koju je odigrao samo jedan meč, protiv Kipra 2018. godine.

Angažovanje Motike, se uklapa u priču o planovima čelnih ljudi Saveza kako da u srpski nacionalni tim privole igrače koji su rođeni u inostranstvu – ali imaju naše državljanstvo.

Pored Motike, na spisku Igora Spasića nalazi se još 26 fudbalera.

Golmani: Lazar Slavković (Teleoptik), Andrija Katić (Budućnost, Dobanovci), Aleksa Jordanov (Napredak),

Odbrana: Viktor Rogan (Čukarički), Uroš Blagojević (Grafičar), Uroš Drezgić (Čukarički), Aleksandar Lukić (Grafičar), Vuk Bogdanović (Voždovac), Stefan Mitrović (Grafičar), Ognjen Mažić (Spartak),

PROČITAJTE JOŠ: STANOJEVIĆ NAJAVIO ‘ČISTKU’ U PARTIZANU: Trener crno-belih o rekonstrukciji tima, Filipu Stevanoviću, motivaciji… (VIDEO)

Srednji red: Jovan Lukić (Čukarički), Aleksa Đurasović (Spartak), Dejan Tetek (Reding), Nikola Čolić (Partizan), Denis Stojković (Partizan), Miloš Pantović (Voždovac), Danilo Miladinović (Brodarac), Andrija Radulović (Crvena zvezda), Goran Babić (Sautempton), Mitar Ergelaš (Čukarički), Andrej Blagojević (Teleoptik), Stefan Mitrović (Radnički, Niš),

Napad: Edvin Eleven (TSC), Mihajlo Baić (Spartak), Vukašin Bogdanović (Vojvodina), Ilija Babić (Grafičar), Nemanja Motika (Bajern).

FOTO: FSS

0
0

3 Komentara

  1. O cemu se ovde radi i da i neko ima objasnjenje da se u ovom uzrastu od 25 kandata za reprezentaciju nalazi jedan igrac Crvene Zvezde. Da li to nekog iz Crvene Zvezde iole brine, verovatno da ne njihova osnovna strategija se zasniva kako i gde da pronadju nekog La Paru, Garsiju, Zandera iitd itd. Zalosno verovatno ce to u buducnosti doneti CZ nista.

    0
    0
    Odgovori
    • 7 igrača Zvezde, vidi se da ne pratiš fudbal. Samo je Radule u I timu, ostali su na dvojnoj u Grafičaru, Voždovcu, Budućnosti. Bolje se pokri ušima.

      0
      0
      Odgovori
    • Kada nešto napišeš i kritikuješ, trebalo bi da budeš malo bolje informisan… Osim Andrije Radulovića koji igra u Zvezdi, Andrija Katić, Uroš Blagojević, Aleksandar Lukić, Stefan Mitrović, Ilija Babić… su takođe igrači Zvezde koji se trenutno nalaze na pozajmicama (uglavnom u Grafičaru, osim golmana Katića).

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter