1
Evroliga

HIMKI SAVLADAO ZVEZDU I STIGAO DO PRVE POBEDE U EVROLIGI: Mekalum presudio crveno-belima u poslednjoj četvrtini!

Objavljeno: 30.10.20 u 20:15

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Himkija 83:77 u šestom kolu Evrolige.

Ekipa sa Malog Kalemegdana odigrala je slabo u poslednjoj četvrtini i to ih je koštalo boljeg rezultat u Podmoskovlju.

U drugom poluvremenu, Erik Mekalum je eksplodirao, on je većinu od svojih 23 poena ubacio na prelazu iz treće u četvrtu četvrtinu i u tokom poslednje, ključne deonice.

Napad crveno-belih nije najbolje funkcionisao, u odbrani nisu imali rešenje za Erika Mekaluma i jednostavno nisu mogli da izbegnu poraz.

Posle pet poraza, košarkaši Himkija ostvarili su prvu pobedu.

Najefikasniji u redovima Crvene zvezde bio je Lojd sa 16 poena, ali je šutirao 3/13, O’Brajant je postigao 14, a Volden 11 poena, dok je pobednika predvodio Erik Mekalum sa 23 poena, dok je Šved imao 15 i 12 asistencija.

PROČITAJTE JOŠ: TUŽNA VEST JE ODJEKNULA SRBIJOM: Preminuo je naš legendarni košarkaš – čovek koji ima evropsko zlato i srebro sa SP!

U narednom kolu Zvezda 6. novembra gostuje Bajernu u Minhenu, dok Himki istog dana gostuje Fenerbahčeu.

0
0

1 Komentara

  1. Mnogo vise se ocekialo od Obradovica, neverovatno je da od ovoliko kvalitetnih igraca trener zasniva svoju samo na ucinku pojedinaca i na njihovom kvalitetu, po principu da na svakoj utakmici neko od pojedinaca mora da proradi i to je dovoljno za pobedu. Da li je moguce da od ovako kvalitetnih igraca ne moze da se napravi snazna timska igra koja treba da donosi rezultate. Verovatno za to treba posebna vestina trenera na koju treba da pricekamo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter