3
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

TRENER SLOVANA NAKON UTAKMICE: ‘U Češkoj se ne srećemo sa igračima kao što su Katai i Ben’

Objavljeno: 29.10.20 u 22:45

Ubedljiva pobeda Crvene zvezde!

Trener Slovana je imao samo reči hvale za Crvenu zvezdu.

– Ovo je realnost, sudar sa kvalitetnim i jakim rivalom. Primili smo dva brza gola, u tom trenutku je suparnik bio odličan. Uspeli smo da se vratimo u igru sredinom prvog poluvremena, dali smo i gol. Ali, Zvezda je jednostavno bila kvalitetnija. Protiv ovakve Zvezde večeras ništa nismo mogli da uradimo. Možemo samo da čestitamo – rekao je Hoftin.

PROČITAJTE JOŠ: GRUPA L LIGE EVROPE: Hofenhajm ponovo slavio, Gaćinović strelac!

– Ovo je za nas veliko iskustvo. Kažnjavali su svaku našu grešku. Izgleda da smo svu sreću iskoristili u prošlom meču. Ostajemo da se radujemo susretima na našem terenu – dodao je trener Slovana.

 Osvrnuo se na veliki kvalitet Aleksandra Kataija i El Fardu Bena.

– Upozoravali smo na brzinu ali kada vidite u realnosti takve igrače nije lako. Sa brzim igračima kao što su Katai i Ben se ne srećemo u Češkoj. Nismo imali iskustva kako da im se suprotstavimo. Za to će nam biti potrebno mnogo vremena – zaključio je on.

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

3 Komentara

  1. A gde glodari igraju ? Ja znam da teško podnose Zbezdine uspehe,ali su se valjda do sada navikli. Još dugo će gledati Zvezdi u leđa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter