0
ATP

ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠE DEVOJKE SEDMOG TENISERA NA PLANETI: ‘Hteo je da me uguši jastukom’

Objavljeno: 29.10.20 u 17:16

Ozbiljne optužbe!

Bivša devojka Saše Zvereva progovorila je za medije o strašnom događuju. Za portal Championat.ru , Olga Šaripova je govorila o zlostavljanju od strane trenutno sedmog tenisera na ATP rang listi.

– Jednog dana šetala sam Njujorkom sa Dašom Medvedovom (suprugom Danila Medvedeva). Malo smo zakasnili u hotel, a Saša se naljutio zbog toga. Posvađali smo se. Kao što sam napisala na Instagramu, pokušao je da me uguši jastukom, zavrnuo mi je ruke. Probala sam da pobegnem iz sobe, ali mi nije dozvolio. Na kraju sam uspela da se oslobodim i pobegnem.

PROČITAJTE JOŠ: NEKADAŠNJI AS ZVEZDE NA KLUPI MLADE REPREZENTACIJE SLOVENIJE: Bivša ‘desetka’ crveno-belih krenula stopama slavnog zeta!

Pronašao me je dole, u holu. Probali smo da pričamo, ali sam znala da od toga nema ništa. Pokušavala sam da odem, ali me je on gurao u zid i rekao da nemam gde. Govorio mi je da nikoga nije briga za mene i za to što mi radi. Na sreću, naišli su neki ljudi i ja sam uz njih pobegla na ulicu. Bila sam sama. Dobro je što sam imala telefon kod sebe, pa sam pozvala prijatelja da dođe. To nije bio prvi put da radi takve stvari, ali jeste bilo najgori – rekle je Šaripova.

Teniser se još uvek nije oglasio povodom optužbi.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter