0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

PUKLA PETARDA NA ‘MARAKANI’: Crvena zvezda DEKLASIRALA Slovan! (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.20 u 20:46

Završena je utakmica.

Crvena zvezda i Slovan Liberec su večeras odigrali meč drugog kola grupne faze Lige Evrope na stadionu ‘Rajko Mitić’. Konačni rezultat utakmice je 5:1.

Crvena zvezda je posle ove pobede na drugom mestu Grupe L, dok je Slovan sada treći.

Prvo poluvreme je proteklo poptuno u znaku Crvene zvezde. Domaćini su igrali mnogo dominantnije te je vrlo iznenađujuće bilo što su na pauzu otišli sa rezultatom 2:1.

PROČITAJTE JOŠ: VEČERAS SE IGRA NA ‘MARAKANI’: Konačni SASTAVI Crvene zvezde i Slovana!

Strelac oba gola u prvom delu igre za crveno-bele bio je El Fardu Ben. Prvi pogodak je postigao u 7. minutu posle odličnog centaršuta Rodića.

https://twitter.com/nasa_czv/status/1321876707708702722

Sledeći put je zatresao mrežu u 22. minutu. Golu je prethodila odlična akcija između Rodića i Ivanića, koji je pasom pronašao Bena i poslao loptu iza golmana Engujena.

https://twitter.com/nasa_czv/status/1321880002741370881

Mnogo dobrih akcija je Crvena zvezda imala preko Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija, ali tokom prvog dela igre nijedan od njih dvojice se nije upisao na listu strelaca.

Kazna za propuštene prilike stigla je u 41. minutu kada je Jan Matušek postigao gol sa distance, smanjivši zaostatak svog tima.

Imali su crveno-beli odličnu priliku u samom finišu prvog dela igre, ali Mirko Ivanić nije šutirao precizno, već je poslao loptu pored gola. 

U prvoj ozbiljnoj akciji posle pauze Crvena zvezda je povratila prednost. Katai je pokušao da uposli Bena, međutim Mikula ga je zaustavio, i lopta je došla do Milana Gajića koji je bio na pravom mestu da je pošalje u praznu mrežu, 49. minut i 3:1.

https://twitter.com/nasa_czv/status/1321890970967904258

U 58. minutu usledio je odličan kontra napad Crvene zvezde. Ben je uposlio Kataija, koji je pokušao da pošalje loptu do Nikolića, ali odbrana Slovana je odlično odradila posao.

Usledila je odlična šansa za goste. Mar je šutirao slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora, ali je Borjan sačuvao svoj gol.

PROČITAJTE JOŠ: STRAHOVITE PORUKE: Golmanu reprezentacije Engleske stižu pretnje smrću!

Već u 67. minutu Crvena zvezda je povećala prednost. Aleksandar Katai je ovoga puta bio strelac koji je svojim majstorijama savladao odbranu Slovana i levom nogom poslao loptu u gol.

https://twitter.com/nasa_czv/status/1321895735420456965

Kruna dobre igre domaćina bio je i peti pogodak na ovom meču. Dijego Falćineli je u 70. minutu posle Benovog izvođenja kornera poslao loptu tik uz desnu stativu i postavio konačnih 5:1.

https://twitter.com/nasa_czv/status/1321897313925816321

U 75. minutu usledile su tri izmene, ekipu Slovana su napustili Jusuf i Matušek, a na teren ušli Rabušić i Beran. U redovima Crvene zvezde Marko Gobeljić je zamenio odličnog Rodića.

Usledile su i izmene u 83. minutu, Petrović i Gavrić su ušli na teren umesto Ivanića i dvostrukog strelca Bena.

Odmah posle ulaska Željko Gavrić se našao u dobroj prilici, driblingom je ‘prešao’ odbranu Slovana, ali je golman zaustavio njegov šut.

Usledile su još dve izmene za Crvenu zvezdu, Pankov je zamenio Falćinelija, a Kataija Aleksa Vukanović.

Seku Sanogo i Milan Borjan su ‘zaradili’ žute kartone na ovom meču. 

FOTO: FK Crvena zvezda

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter