1
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

PRIVREMENE PROMENE U PARTIZANU: Vuletić zauzima mesto v.d. predsednika crno-belih?

Objavljeno: 29.10.20 u 16:17

Videćemo kako će se situacija odvijati.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić se i dalje oporavlja i leči od Covid-19 virusa. Milošu Vazuri preti suspenzija,a nikoga nema na poziciji predsenika. O mogućnosti privremnog preuzimanja funkcije, govorio je Vladimir Vuletić.

Još ne mogu ništa da tvrdim sa sigurnošću jer, pre svega, kazna Discplinske komisije FSS još nije ozvaničena, ali moram da kažem da ćemo mi sigurno uložiti žalbu na istu, bilo kakva odluka bila. Takođe, očekujem da i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić dobije istu visinu kazne, kao i naš direktor Miloš Vazura. Ipak, smatram da sam spreman da preuzmem mesto vršioca dužnosti predsednika Partizana – rekao je Vuletić.

PROČITAJTE JOŠ: VLASNIK VIRTUSA IZ BOLONJE: ‘Prekinite Evrokup, u opasnosti smo’

Prema statutu kluba, ukoliko predsednik ne može privremeno da obavlja svoje radne obaveze, koje mu sleduju po funkciji, zakazuje se Skupština kluba. Mi bismo je svejedno zakazali jer mora da se održi do kraja godine, ali je pitanje zbog situacije sa KOVID-19 da li ćemo je održati i na koji način. Ako se to desi, skupština bi izglasala kandidata i potvrdila njegovu privremenu funkciju kao prvog čoveka kluba. A u klubu postoje ideje da se određene ingerencije predsednika prebace i na počasnog predsednika kluba gospodina Ćurkovića – dodao je on.

Na kraju se osvrnuo na zdravstveno stanje Milorada Vučelića.

Prema poslednjim informacijama koje ja imam, gospodin Vučelić je dobro, sve je bolje. Ja predsedniku želim brz oporavak jer je za Partizan bitno da u ovom trenutku ima predsednika sposobnog kao što je on – zaključio je Vuletić.

FOTO: Privatna arhiva

0
0

1 Komentara

  1. Ahahha, pa ludilu nema kraja. Najludjeg iz tria fantastikus hoce da stave za predsednika. E pa, zaista bih voleo da ova kreatura ostane u Partizanu sledecih 10 godina i da ga potpuno ruinira. Boljeg niste ni zasluzili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter