0
Fudbal

FOTO: Youtube

NEKADAŠNJI AS ZVEZDE NA KLUPI MLADE REPREZENTACIJE SLOVENIJE: Bivša ‘desetka’ crveno-belih krenula stopama slavnog zeta!

Objavljeno: 29.10.20 u 15:55

Drama oko novog selektora mlade reprezentacije Slovenije je završena.

Nakon što su se igrači pobunili zbog načina na koji je sa njima radio i na koji se prema njima ponašao Primož Gliha, predsednik slovenačkog saveza Radenko Mijatović odlučio je da promeni čoveka na klupi.

Direktor reprezentacije Miran Pavlin odlučio je da rešenje bude – Milenko Aćimović.

Nekadašnji fudbaler Zvezde do sada nije bio u trenerskom poslu, već je radio kao sportski direktor Olimpije, a i tu poziciju napustio je pre osam godina. Dakle, uplovio je u trenerske vode sa još manje iskustva do njegovog zeta, šefa struke Crvene zvezde Dejana Stankovića.

Mediji u Sloveniji ovakav potez ocenjuju kao hrabar i veruju da će Aćimović imati dobre rezultate, uprkos nedostatku prakse.

Tokom igračke karijere koja je počela 1994. godine Aćimović je branio boje Železničara iz Ljubljane, Olimpije, Crvene zvezde, Totenhema, Lila, Al Itihada i bečke Austrije.

Karijeru je završio 2010. godine, uz zabeležena 74 nastupa za seniorsku reprezentaciju uz 13 postignutih golova.

 

FOTO: Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter