0
Domaći fudbal

UPOZNATI SMO SA ZVEZDINIM MANAMA: Napadač Slovana skenirao crveno-bele – pogledajte šta kaže za Delije!

Objavljeno: 28.10.20 u 14:48

Ekipa srpskog šampiona dočekaće sutra na svom stadionu ekipu Slovan iz Libereca u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope.

Mnogi smatraju da je Zvezda favorit u ovom susretu, ali sa tom ocenom se ne slaže Imad Rondić, mladi napadač češkog tima.

On ističe da je pred duel sa Zvezdom, atmosfera u njegovoj ekipi na visokom nivou.

– Raspoloženje i atmosfera su na visokom nivou. Imali smo dovoljno vremena da se spremimo za ovo gostovanje. Pružićemo maksimum i verujem u pozitivan rezultat – rekao je Rondić za ‘MaxBet sport’.

Ekipa Slovana je u prvom kolu pobedila Gent.

– Dobri smo bili protiv Belgijanaca. Pobeda nad Gentom ulila nam je dodatni optimizam i dala vetar u leđa. Mi smo i pre tog meča zacrtali cilj da se plasiramo u sledeću fazu takmičenja, a posle osvajanja tri boda potvrdilo se da smo na pravom putu.

On ističe da je ekipa dobro upoznata sa igrom Crvene zvezde.

Dobro smo upoznati sa svim kvalitetima, ali i manama našeg rivala. Ima tu dosta tehnički obučenih igrača na koje moramo obratiti posebnu pažnju. Zvezda je redovan učesnik evropskih takmičenja, dva puta uzastopno i Lige šampiona. Ipak, naš stručni štab je dobro skenirao rivala i imamo adute da se suprotstavimo.

PROČITAJTE JOŠ: OVO ZANIMA SVAKOG DELIJU: Poznato je ko će prenositi duel Zvezde i Slovana!

Zbog situacije sa korona virusom, tribine ‘Marakane’ na sutrašnjoj utakmici će biti prazne.

– Iskreno, veoma mi je žao zbog toga. Svakom igraču je želja da istrči pred punom ‘Marakanom’. Atmosfea bi sigurno bila nezaboravna, jer su Zvezdini navijači veoma vatreni. Nadam se da će sve ovo brzo proći i da će publika uskoro da se vrati na stadione.

Podsetimo, utakmica između Crvene zvezde i Slovana igra se u četvrtak od 18:55 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter