0
Evrokup

TROJKA UZ ZVUK SIRENE I JASNA PORUKA TRENERA: ‘Ovo je pobeda za naše momke u bolnici’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.20 u 23:45

Mihailo Pavićević samo što nije zaplakao nakon utakmice.

Ekipa Mornara iz Bara savladala je Budućnost iz Podgorice u okviru 5. kola grupne faze Evrokupa. Ajzea Vajthed je pogodio trojku za pobedu uz zvuk sirene. Meč je završen rezultatom 85:82.

Trener Mornara je bio veoma emotivan dok je davao izjavu.

Ovo je pobeda za našeg predsednika i još jednog važnog člana našeg tima koji su u bolnici i koji se bore protiv koronavirusa. Ovo je pobeda za sve momke koji su zbog problema sa opakom bolešću meč posmatrali od kuće- naglasio je Mihailo Pavićević sa suzama u u očima.

PROČITAJTE JOŠ: GOLMANSKI VUNDERKIND SAZREVA U SUPERLIGI, SA 20 VEĆ IMA SJAJNU KARIJERU: On je nova velika stvar srpskog fudbala – Tadić se uverio u reflekse, Roda i Menhengladbah u talenat

Čestitam momcima, dali su i poslednji atoma snage. Šta reći posle ovakvog meča još. Trojka Vajtheda je nagrada za sve što smo preživeli i sa čime se borimo u proteklom periodu – zaključio je iskusni stručnjak.

FOTO: YouTube screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter