0
Evrokupovi

FOTO: screenshot

LIGA ŠAMPIONA: Čelzi ‘RAZBIO’ Ruse, povreda Nejmara obeležila meč u Turskoj! (FOTO)

Objavljeno: 28.10.20 u 20:55

Završene su prve dve utakmice.

Večeras se igraju utakmice drugog kola grupne faze Lige šampiona. Prvi su svoje duele odigrali Krasnodar i Čelzi i Bašakšehir i PSG.

Bašakšehir i PSG su se nadmetali u Istanbulu. Parižani su opravdali ulogu favorita i slavili rezultatom 0:2.

Prvo poluvreme je obeležila povreda Nejmara, koji je u 26. minutu morao da napusti meč zbog neizdrživih bolova. I domaćini i gosti su imali po neku dobru priliku, ali nijedna nije bila pretvorena u gol.

Gol koji je doneo prednost PSG-u bio je pogodak Mozea Kena u 64. minutu. Embape je poslao savršen centaršut, a Ken je glavom poslao loptu i gol.

Pretio je i Bašakšehir, a posebno dobru šansu imao je Deniz Turuc u situaciji jedan na jedan sa golmanom, ali ga je Kejlor Navas nadmudrio i sačuvao mrežu svog tima.

Moze Ken je postigao i drugi gol u 79. minutu, primio je loptu u šesnaestercu i pucao po sredini gola i tako doveo svoj tim do pobede.

PROČITAJTE JOŠ: ĐOKOVIĆ SLAVIO PROTIV ČORIĆA: Ovim trijumfom prestigao Nadala i Federera! (VIDEO)

Krasnodar i Čelzi su se večeras sastali u Rusiji. Čelzi je odneo pobedu rezultatom 0:4.

Početkom susreta, Verner je pao u šesnaestercu Krasnodara i dosuđen je penal za Čelzi nakon provere putem VAR-a. Žoržinjo ipak nije bio siguran sa bele tačke i pogodio je levu stativu.

Imali su i domaćini dobre prilike preko Vilhena i Utkina, ali su ‘Plavci’ prvi postigli gol. U 37. minutu Kalum Hadson-Odoi je šutom iz šesnaesterca doneo prednost svom timu.

Drugi penal je dosuđen za Čelzi u 76. minutu, pošto je Martinovič igrao rukom u kaznenom prostoru Krasnodara. Timo Verver je ovoga puta bio siguran i šutom po sredini gola udvostručio prednost Čelzija.

Hakim Zijeh je tri minuta kasije postigao novi gol za goste, a golman Krasnodara je bio bespomoćan.

Pred sam kraj meča, u 90. minutu Kristijan Pulišić je postavio konačnih 0:4 za Čelzi.

FOTO: YouTube screenshot

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter