0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter

DA LI HABIB ZAISTA DOLAZI U SRBIJU?: Poznati su novi detalji, nećete verovati šta je Habib odgovorio na pitanje – ‘Kada ćeš kod nas?’

Objavljeno: 28.10.20 u 11:15

Kako stoje stvari, najveća UFC zvezda Habib Nurmagomedov uskoro će doći u Srbiju!

Ceo borilački svet ostao je u šoku nakon Habibove odluke da stavi tačku na svoju izvanrednu karijeru. On je tu odluku saopštio nakon pobede nad Džastinom Gejdžijem.

Samo par dana nakon toga, predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin je na Fejsbuku najavio Habibov dolazak u Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ:SKANDAL POTRESA REAL MADRID: Benzema određuje kome sme, a kome ne sme da se dodaje lopta – da li je tako i sa Jovićem?! (VIDEO)

Ova vest je i te kako je odjeknula u krugovima ljubitelja MMA sporta, ali i šire. Mnogi nisu baš verovali da tako nešto može da se desi, ali je Borovčanin to još jednom potvrdio u razgovoru za ‘Kurir’.

Habib i ja se poznajemo odranije, družili smo se u Rusiji. Jako sam dobar sa njegovim velikim prijateljem, koji je bio sada u Beogradu. Baš juče sam razgovarao s Habibom, čestitao sam mu na velikom uspehu. On je primer mladima kako treba da se ponaša jedan veliki šampion – ističe Borovčanin, i potom dodaje:

U jednom trenutku sam ga upitao kada će doći u Srbiju i on mi je rekao: ‘Kada ti kažeš.’ Izrazio je želju da nas poseti i sada radimo na tome da utvrdimo najbolji period. Posetiće i predsednika Aleksandra Vučića, jer je rekao da bi voleo da ga upozna. Uputio je pozdrave svima koji u Srbiji navijaju za njega i uopšte našem narodu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter