0
Boks

PRVI PUT KAO ‘UGOSTITELJ’: Veljko narednog vikenda boksuje u dresu novog kluba, ponovo kao amater!

Objavljeno: 27.10.20 u 13:47

Srpski bokser Veljko Ražnatović na predstojećem Pojedinačnom prvenstvu Srbije u seniorskoj konkurenciji, a koje će se krajem ove nedelje održati u Smederevu, braniće boje BK Ugostitelj.

Veljko će boksovati u teškoj kategoriji (91kg), a to će mu biti prvi meč u dresu novog kluba, ali i prvi u amaterskom boksu, nakon više od godinu i po dana.

Srpski bokser je poslednji meč u amaterskom boksu odradio prošle godine u martu.

PROČITAJTE JOŠ: ĐURIĆ OSUO RAFALNU PALJBU PO SADAŠNJOJ UPRAVI PARTIZANA: Oni vode klub u propast, ne zanima ih ništa osim profita – država mora da reaguje!

Naš najbolji kruzeraš do sada u karijeri ima stopostotan učinak, na devet mečeva zabeležio je sve pobede, od kojih je šest bilo završeno nokautom.

Boksersko prvenstvo Srbije u seniorskoj konkurenciji na programu je od 28. do 31. oktobra, u Smederevu.

Prvi put u novijoj istoriji svi šampioni pojedinačnog prvenstva imaće stipendije od Bokserskog saveza Srbije – kadeti 10.000 dinara mesečno, juniori 20.000, omladinci 30.000, dok će za seniore čiji šampionat sledi naredne nedelje biti obezbeđeno 40.000 dinara mesečno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter