in ,

HEROJSKI POTEZ HABIBA O KOM BRUJI CEO SVET: Ovo se nije videlo na TV-u, Habib je mogao, ali nije želeo to da uradi pred njegovim roditeljima!

Habib Nurmagomedov je ponovo je dokazao da je najbolji borac koji se ikada pojavio u oktagonu kada je sa lakoćom savladao Džastina Gejdžija i odbranio titulu šampiona u UFC-u.

Nakon te borbe, ceo borilački svet je ostao u šoku, nakon što je Habib odlučio za iznenada završi karijeru, a više o tome pročitajte OVDE.

Nekadašnji UFC šampiona Daniel Kormie otkrio je kako je Habib usred borbe sa Džastinom Gejdžijem promenio taktiku jer nije želeo da ga ozbiljno povredi pred roditeljima koji su uživo pratili meč.

PROČITAJTE JOŠ: NOVO KOLO, NOVA KOMEDIJA: Još jedan komičan gol na srpskim terenima – evo zbog čega ne treba vraćati loptu golmanu! (VIDEO)

– Pričao sam sa Habibom. Gledao je tokom nedelje intervjue i video da je Džastin rekao kako nikada ne bi tapkao. Kada je išao da završi, želeo je da pobedi ‘armbarom’ jer je to bio omiljeni potez njegovog oca – kaže Kormie i nastavlja:

Kada je došao u poziciju da to uradi, odustao je. Nije želeo da ga povredi pred roditeljima i zato ga je završio triangleom. Hteo je samo da ga uspava. To je ludo! U tim momentima je razmišljao o takvim stvarima…

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

FILIP KASALICA ZA HOTSPORT NAKON POBEDE PROTIV PARTIZANA: ‘Evropa je naš primarni cilj’

CRNO-BELI DOČEKUJU BURŽ: Šćepanović – ‘Uz sve poteškoće, nekako se gura dalje’