0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBarcelona

BARTOMEU OTKRIO POZADINU OSTAVKE: ‘Mojoj porodici i kolegama je prećeno’

Objavljeno: 27.10.20 u 22:10

Doskorašnji predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu obratio se medijima.

Bartomeu nije više predsednik Barselone i to je zvanično objavio na konferenciji za štampu sazvanoj povodom njegovog odlaska iz kluba. 

– Zajedno sa celim bordom direktora dajem ostavku na svoju poziciju. Ovo je dobro promišljena odluka svih nas – rekao je Bartomeu.

On je otkrio da je njegovoj porodici prećeno u prethodnom periodu i da to više nije želeo da trpi. 

– U vreme kada teške mere pogađaju celu populaciju, a još strožije mere se uvode, glasanje o nepoverenju je neodgovorno. Ono što smo doživeli u prethodnih nekoliko meseci prelazi moje granice. Mojoj porodici i kolegama je prećeno – dodao je Bartomeu.

Na kraju se osvrnuo na poslednje mere koje je povukao u klubu i naglasio je da će klub biti u opasnosti ako ne bude poslovao odgovorno.

– Znali smo da moramo da povučemo nepopularne i teške odluke. Ko drugi bi uspeo da sačuva Mesija i da dovede novog trenera? Bila mi je čast da služim ovom klubu. Odlazimo a da nismo primenili naše ekonomske mere. Nadamo se da će to biti urađeno do kraja inače bi klub mogao da se suoči sa ozbiljnim posledicama – zaključio je Bartomeu

 

FOTO: Twitter

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter