0
Domaći fudbal

ŽREB NIJE MOGAO DA PROĐE GORE: Zvezda protiv Rikardinja na startu Lige šampiona!

Objavljeno: 27.10.20 u 15:49

Klub malog fudbala Crvena zvezda učestvovaće u UEFA futsal ligi šampiona sa najboljim evropskim ekipama.

Futsaleri Crvene zvezde nakon žreba u Nionu saznali su ime protivnika u preliminarnom kolu Lige šampiona, a to je ACSS iz Francuske.

Igraće se samo jedna utakmica, a potencijalni rivali za crveno-bele bili su još austrijski Olstars Viener Nojštad, Blu medžik Dablin (Irska) i Černomore Varna (Bugarska).

PROČITAJTE JOŠ: FILIP KASALICA ZA HOTSPORT NAKON POBEDE PROTIV PARTIZANA: ‘Evropa je naš primarni cilj’

Preliminarno kolo je na programu između 24. i 29. novembra, žrebom je odlučeno da Zvezda gostuje.

Najveću opasnost po Zvezdine futsalere predstavlja legendarni Rikardinjo.

– Dobili smo najveći futsal izazov da na dostojanstven način prezentujemo Crvenu zvezdu i Srbiju u gradu svetlosti, Parizu. Igramo protiv najbolje ekipe u kojoj igra najbolji igrač svih vremena Rikardinjo. Pored Rikardinja za Parižane nastupaju najbolji golman Srbije i sveta Miodrag Aksentijević, brazilac Igor koji je osvajač 3 lige šampiona, španac Ortiz. Nač meč predstavlja derbi meč ove faze Lige šampiona. Daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat i da reprezentujemo Beograd i Srbiju na najbolji način – rekao je Boško Vasiljević, direktor KMF Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter