0
Evropske lige

LEGENDARNI FUDBALER RASPLAMSAO MAŠTU NAVIJAČIMA: Maldini ima velike planove – ‘Biće para za pojačanja’

Objavljeno: 27.10.20 u 12:16

Proslavljeni fudbaler Paolo Maldini koji trenutno vrši funkciju sportskog direktora Milana, rekao je da će klub uraditi sve kako bi produžio ugovor sa Djanluidjijem Donarumom i dodao da ima budžet za dovodjenje novih fudbalera u januarskom prelaznom roku.

On je na taj način rasplamsao maštu navijačima proslavljenog kluba.

Stabilnost nam je dozvolila da započnemo sezonu na ovaj način. Ako budemo imali šansu da ojačamo tim u januaru, onda ćemo to i da uradimo. Znamo da smo konkurentan tim ali ako se ukaže prilika da potpišemo igrača koji će nas unaprediti, uradićemo to. Delom i zbog toga što letos nismo potrošili onoliko koliko smo mogli – rekao je Maldini.

Maldini je svestan da se od bajki ne živi, posebno jer da bi se izgurala sezona potreban je širok kadar i zbog toga će biti potreba da se neko dovede u januaru.

PROČITAJTE JOŠ: ĐURIĆ OSUO RAFALNU PALJBU PO SADAŠNJOJ UPRAVI PARTIZANA: Oni vode klub u propast, ne zanima ih ništa osim profita – država mora da reaguje!

– Naš tim je prethodnih godina uvek padao u odlučujućim momentima. Čak smo i sa Gatuzom dostigli tačku koju smo želeli, ali smo se onda istrošili. Gubili smo samopouzdanje u ključnim trenucima. Znamo da će da će i u ovoj sezoni da dođu neki teški momenti i da će nam biti potrebno da ostanemo u ravnoteži. Mediji i navijači ne mogu da nam daju taj balans već moramo da ga pronađemo u sebi. Mladi igrači su bitni iako ponekad umeju da budu nepromišljeni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter