0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BEZ GOLOVA NA POLUVREMENU: Ristić brani svaki pokušaj fudbalera Partizana!

Objavljeno: 26.10.20 u 17:52

Završeno je prvo poluvreme utakmice Radnički – Partizan.

Partizan i Radnički iz Niša danas igraju meč 12. kola Superlige na stadionu ‘Čair’, bez prisustva publike. Trenutni rezultat je 0:0.

U prethodna dva susreta ove ekipe slavili su crno-beli i u ovom meču slove za favorite, iako su oslabljeni pošto povređeni Jojić i Suma ne nastupaju večeras.

Radnički baš i ne beleži dobre rezultate s obzirom da u domaćem prvenstvu nisu upisali pobedu već četiri utakmice. Tri puta su igrali nerešeno, a doživeli su i pravo deklasiranje od Voždovca koji ih je savladao 5:0.

PROČITAJTE JOŠ: SRAMAN POTEZ IGRAČA JUVENTUSA: Vređali su me zato što sam BALKANAC!

Tokom prvog dela igre Partizan je zabeležio veći broj prilika, ali ni domaćini nisu loše igrali. Međutim nismo videli golove posle 45 minuta.

Susret su započeli igrači tima iz Humske, a dobre šanse su se samo ređale.

U 22. minutu odlična akcija Asana, Lutovca i Stevanovića zamalo je dovela do pogotka, ali je golman Radničkog, Ristić, bio siguran.

Posle pet minuta Lutovac je centrirao, Bajbek pokušao i lopta je na kraju završila kod Stevanovića koji je poslao preko gola.

Domaćini su u 33. minutu, posle kornera, imali šansu, ali Gavrić nije dobro zahvatio loptu.

Ristić je i u 39. minutu sačuvao mrežu svog tima posle prodora Stevanovića sa leve strane.

Jedini žuti karton dobio je Stefan Marković u 41. minutu.

FOTO: FK Partizan

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter