0
AdmiralBet ABA Liga

JOVANOVIĆ I MIJOVIĆ NAKON MEČA: Treneri se oglasili posle neizvesne utakmice

Objavljeno: 25.10.20 u 21:12

U Podgorici je odigrana jedna od najboljih utakmica ovog kola ABA lige.

Budućnost je slavila rezultatom 77:76, a odličnu utakmicu odigrali su Džastin Kobs sa jedne, a Nemanja Nenadić sa druge strane. Treneri Vladimir Jovanović i Petar Mijović dali su izjave nakon meča.

Čestitam Budućnosti na pobedi, ali zaista čestitam i mom timu na borbi do poslednje sekunde. Stizali smo minuse, bili tim kakav ja želim da budemo. U najavi utakmica sam rekao da želimo da učinimo meč neizvesnim, da probamo da iskoristimo priliku ako se ukaže. Dva puta smo imali šut za pobedu. Imali smo i poslednji napad, moraću da pogledam snimak i proverim da li je bio faul ili ne – rekao je trener FMP-a.

PROČITAJTE JOŠ: SASTAVI ZA UTAKMICU CRVENA ZVEZDA – JAVOR: Sve je spremno za početak meča!

Očekivao sam tešku utakmicu, jer FMP ima izuzetno dobrog trenera i sedam dana da se pripremi za utakmicu, da odmori i do detalja skenira rivala. Jedino što je bilo dobro je druga četvrtina, kada smo tokom sedam, osam minuta našli petorku koja je igrala jako dobru odbranu i bila poenterski raspoložena.

Vodili smo između osam i 10 poena razlike, ali nismo imali igru koja je bila u skladu sa tim. Promašivali smo iz otvorenih pozicija, a promašivali su naši najjači aduti kada je šut u pitanju Ivanović, Nikolić i Šehović. FMP je to iskoristio, vratio sa u meč, a nama su se ruke što bi se reklo smrzle u napadu. Imali smo mnogo praznog hoda. Moramo da nađemo razloge zašto nam se već drugi put dešava da utakmicu koju možemo da prelomimo, uvedemo u neizvesnu završnicu – rekao je šef stručnog štaba ekipe iz Crne Gore.

FOTO: YouTube screenshot

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter