0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

ŠĆEPANOVIĆ PRED DUEL SA CEDEVITOM: Bez obzira na sastav, naše ambicije su velike – idemo na pobedu!

Objavljeno: 24.10.20 u 16:19

U 4. kolu ABA lige, crno-beli dočekuju tim iz Ljubljane u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’.

U nedelju, 25. oktobra, Partizan NIS će u okviru 4. kola ABA lige dočekati Cedevita Olimpiju. Utakmica se igra bez prisustva publike u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’ i počinje u 19 časova. U 3. kolu regionalnog šampionata, crno-beli su u Železniku savladali FMP, dok je ekipa iz Ljubljane u zaostalom meču 2. kola savladala Primorsku sa ubedljivih 65:102.

Pred nedeljni duel, trener Partizana NIS, Vlado Šćepanović je rekao:

– Igramo protiv ekipe koja je u ovom trenutku, verovatno u mnogo boljoj situaciji nego mi. Kada imate dva igrača iz prve petorke van ekipe, jednog najboljeg napadača i jednog najboljeg defanzivca, jasno je u kakvom stanju dočekujemo taj derbi protiv ekipe koja je u ovom trenutku kvalitetnija od nas. Imaju veći fond igrača i jednostavno su u boljoj su formi, ali to ne znači ništa. Imam momke koji su već pokazali karakter i koji će ga pokazati u nedelju. Stojim iza njih, verujem u njih i mislim da Partizan u kakvom god sastavu da igra, ima velike ambicije. A to je da ide na pobedu – poručio je Šćepanović.

PROČITAJTE JOŠ: MEGA OSLABLJENA ZBOG VIRUSA PRED DUEL SA EKIPOM SAŠE OBRADOVIĆA: ‘Crvena zvezda je tim sastavljen da ispuni jako visoke ciljeve, kako u ABA ligi, tako i u Evroligi’

Krilo crno-belih Nemanja Dangubić pred sutrašnji duel poručuje:

– Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je pokazala da su nedavni problemi sa Koronom daleko iza njih i da su u jako dobroj formi. Igraju raznovrsno, sa puno igrača u rotaciji i veoma su nezgodan protivnik. Sa druge strane, mi moramo dati svoj maksimum da odigramo i za saigrače koji neće biti u timu. Preko je potrebno da energijom i zalaganjem pokušamo da nadomestimo Mozlijevo i Ogijevo odsustvo i da na taj način dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila – istakao je Dangubić.

FOTO: KK Partizan/Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter